Sen Anlat Karadeniz 46. yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? Sen Anlat Karadeniz Atv yayın akışında neden yok?

Sen Anlat Karadeniz 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Sen Anlat Karadeniz 46. yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? İzleyici bu sorunun cevabını merak ediyor. Peki, Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm bu hafta var mı? Cevabı haberimizin detayında...

Giriş Tarihi 26 Mart 2019, 10:08 Güncelleme 26 Mart 2019, 10:10
Sen Anlat Karadeniz 46. yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? Sen Anlat Karadeniz Atv yayın akışında neden yok?

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ancak Atv yayın akışında görünmeyen efsane dizi Sen Anlat Karadeniz bu hafta yayınlanacak mı merak konusu oldu? Yeni bölümü merakla bekleyen izleyici Sen Anlat Karadeniz dizisinin neden Atv yayın akışında olmadığını araştırmaya başladı. İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm hakkında detaylar...

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM BU HAFTA YOK MU?

Atv'nin her Çarşamba günü saat 20.00'da ekranlarda izleyicisiyle buluşan dizisi Sen Anlat Karadeniz bu hafta yayınlanmayacak. Cumhurbaşkanlığı Seçim Özel Programı nedeniyle Sen Anlat Karadeniz dizisi bu hafta yok. Peki, Sen Anlat Karadeniz ne zaman yayınlanacak?

SEN ANLAT KARADENİZ 46. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sen Anlat Karadeniz 46. yeni bölüm Başkan Erdoğan ile Gündem programı nedeniyle bu hafta Atv yayın akışından kaldırıldı. 46. bölüm fragmanı çekilen Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm, 1 hafta sonra yani 3 Nisan Çarşamba akşamı yeniden Atv ekranlarında izleyicisinin karşısında olacak.

SEN ANLAT KARADENİZ 46. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 46. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Atv'nin Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Sen Anlat Karadeniz 46. yeni bölümde, ikinci kez baba olacağını öğrenen Tahir'i bu kötü bir sürpriz bekliyor. Vedat'ın ölümüyle nefes alan Kaleliler'e can sıkan bir mektup gelecek. Vedat Sayar'ın B planı olarak hazırladığı bu mektupta bahsettiği hatıra, Nefes'in keyfini kaçıracak.

SEN ANLAT KARADENİZ 46. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 45. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vedat'ın öldüğünü öğrenen Nefes o yaşarken söyleyemediklerini Vedat'ın mezarında dile getirir. Geçmişi geride bırakmaya kararlı olan Nefes ve Tahir, artık tüm hesapları kapatıp yeni bir hayata başlamaya hazırdır.

Saniye kırıp döktüklerini onarmaya karar verir. Af dilemeye Nefes'ten başlayan Saniye sonunda evlatlarını bağrına basar. Nazar ve Murat'ın düğünü yapılır. Cemil tarafından kapıya konan Nazar'ın, artık Murat'tan başka kimsesi yoktur.

Düğünde yaşanan beklenmedik olay herkes için büyük sürpriz olur.

SEN ANLAT KARADENİZ 45. SON BÖLÜM FULL İZLE - TIKLA