Hercai 2. yeni bölüm 2. fragman: Kimse dünyayı ayaklarıma sermeyecek ben de kendim almaya karar verdim

Hercai 2. yeni bölüm 2. fragmanında tüm dengeler değişmeye başlıyor. Atv'nin yeni dizisi Hercai'nin 2. yeni bölümünde Miran, Şadoğlu ailesinden alacağı intikamın sonuna yaklaşmışken, kalbini Reyyan'a kaptırıyor. Reyyan’ın kılına zarar gelmemesi için dünyayı karşısına almayı göze alan Azat, farkına varmadan büyük bir trajediye sebep oluyor. İşte Hercai 2. yeni bölüm ipuçları...

Giriş Tarihi 21 Mart 2019, 11:47 Güncelleme 21 Mart 2019, 12:09
Hercai 2. yeni bölüm 2. fragman: Kimse dünyayı ayaklarıma sermeyecek ben de kendim almaya karar verdim

İÇİNDEKİLER

Hercai yeni bölümde Rayyan'ı seven ve onun kılına zarar gelmemesi için her şeyi göze alan Azat'ın hamlesi küçük kızın ölümüne mi sebep olacak? Cuma günleri Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Hercai 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Tanıtım videolarıyla izleyiciyi kendisine bağlayan ve yayınlandığı 1. bölümle geniş bir hayran kitlesine sahip olan yeni dizi Hercai 2. bölümden ipuçları...

HERCAİ 2. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

HERCAİ 2. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

HERCAİ 2. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Miran neredeyse hayatı boyunca hazırlandığı intikam planında artık sona ulaşmak üzeredir. Ama hayatın kendisine hazırladığı sürprizler de kapıda bekliyor! Kin ve nefret besleyerek büyüdüğü Şadoğlu ailesinin torunu Reyyan'la vakit geçirdikçe kalbinin sesi farklı çıkmaya başlıyor.

Her şeyin farkında olan Azize Aslanbey'in da bu durum karşısında farklı planları var. Aklı da kalbi de karışan Miran Aslanbey bu karışıklıktan nasıl kurtulacak? Tüm bu yaşananlara daha fazla dayanamayan Azat, Reyyan'ı düğünden vazgeçirmek için elinden geleni ardına koymuyor. Reyyan'ın kılına zarar gelmemesi için dünyayı karşısına almayı göze alan Azat, farkına varmadan büyük bir trajediye sebep oluyor.

HERCAİ 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Midyat'a, İstanbullu bir iş adamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu'na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan'ı da ister. Ancak yörenin en güçlü aile reisi Nasuh'un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır. Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil.

NASUH MİRAN'I İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR

Nasuh, Miran'ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran'ın planlarından habersizdir. İki erkek arasındaki verilecek karar merakla beklenirken, gelen haber Reyyan ve Yaren'in hayatını derinden etkileyecektir.

İKİ AİLENİN KADERİ NASIL ETKİLENECEK?

Midyat'ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek? İstanbullu yakışıklı iş adamı ile Midyat'ın güzelliği dillere destan Reyyan'ı kavuşabilecek mi? Hercai ilk bölümünde, ilk görüşte aşk ile büyük bir sınava tanıklık etti.

Yapımcılığını Mia yapım Banu Akdeniz'in üstlendiği atv'nin yeni dizisi Hercai 15 Mart Cuma akşamı ilk bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Eşsiz Mardin görüntüleri, tarihi mekanları ve yer verilen şarkılarıyla izleyiciyi ilk günden hayran bıraktı.

İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği dizide "Reyyan Şadoğlu" karakterine can veren Ebru Şahin hem sesi, hem de oyunculuğuyla izleyiciden tam not aldı. Sosyal medyayı sallayan dizide Şahin'in seslendirdiği "Hoş geldin" şarkısıyla izleyenleri bir kez daha mest etti.

Başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök ve Eda Elif Başlamışlı'nın paylaştığı dizinin yönetmenliğini Cem Karcı, senaryosunu ise Eda Tezcan ve Feraye Şahin üstleniyor.

HERCAİ 1. BÖLÜM FULL İZLE - TIKLA