Bir Zamanlar Çukurova 25. yeni bölüm fragmanı: Ölüm kapıyı çalana kadar herkesin bir geleceği vardır

Bir Zamanlar Çukurova 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Reytingleri altüst eden Atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova 25. yeni bölümde heyecan dorukta! Demir Yaman, Yılmaz için kurduğu kapana kendi kısacak. Demir Yaman'ın kurduğu tuzak, Züleyha ve Müjgan'ın ölümüne mi sebep olacak? Bir Zamanlar Çukurova 25. yeni bölümde neler oluyor merak ediyorsanız, Bir Zamanlar Çukurova 25. yeni bölüm fragmanını haberimizin detayından izleyebilirsiniz...

Giriş Tarihi 19 Mart 2019, 18:07 Güncelleme 19 Mart 2019, 18:07
Bir Zamanlar Çukurova 25. yeni bölüm fragmanı: Ölüm kapıyı çalana kadar herkesin bir geleceği vardır

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova 25. yeni bölümde Züleyha ve Müjgan ölüyor mu? Perşembe günlerinin vazgeçilmez dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan yine dorukta. Bir Zamanlar Çukurova 25. yeni bölümde neler olacak merak edenler için, Bir Zamanlar Çukurova 25. yeni bölüm ipuçları haberimizin detayında...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANINDAN İPUÇLARI

Çukurova'da büyük kaza! Demir Yaman, Yılmaz için kurduğu kapana kendi kısıldı. Yılmaz'ı hayatından ebediyen silmek için elinden geleni ardına koymayan Demir Yaman, iki masum kadının ölümüne mi sebep oldu? Yılmaz'ın arabasını bozmak için yüklü bir miktar para alan Fehmi, bu vicdan azabının üstesinden gelebilecek mi?

Tüm Çukurova'yı sarsan bu acı haber hangi felaketleri de arkasından getirecek? Züleyha ve Müjgan'ı kendi arabasında o halde gören Yılmaz'ın gözyaşları kimin için?

Züleyha ve Müjgan, fena halde kaza yapan arabada ölümle burun burunayken Çukurova ahalisinin merak ettiği başka bir soru var; ikisinin Yılmaz'ın arabasında ne işi var?

Hünkar ve Fekeli neler olup bittiğini anlamaya çalışmak için tekrar aynı masaya oturuyor. Fakat bilmedikleri bir şey var, yalnız değiller. Hünkar ve Fekeli'yi takip edip onları yaylım ateşine tutanlar kim?

'Bir Zamanlar Çukurova' her Perşembe olduğu gibi bu hafta da çok konuşulacak yeni bölümüyle ATV'de!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 24. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukurova'da olaylar çığırından çıkıyor, tetikler çekiliyor! Büyük hesaplaşmalar ve ilk yüzleşmeler tüm Çukurova'yı sarsıyor. Gazetedeki Demir Yaman ve Züleyha röportajı fırtınalar estiriyor.

Küçük konağı Yılmaz'ın satın aldığını öğrenen Demir çılgına dönüyor ve kontrolünü yitiriyor. Demir'in dizginlenemeyen öfkesinden nasibini alan da yine masum biri oluyor. Olaylar silsilesinin ardından ilk defa baş başa kalan Demir ve Fekeli yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak? Küçük konağı Yılmaz'a satan Şermin geri adım atmıyor. Hünkar'ı karşısına alan Şermin, ateşle oynadığının farkında değil.

Kapısında bile yatsa Müjgan'la yüz yüze gelme fırsatını bir türlü yakalayamayan Yılmaz'ın yeni planı ne? Tüm bu olanları Müjgan'a anlatma isteğiyle yanıp tutuşan Yılmaz, ne kadar ileri gidebilecek? Kendisinden köşe bucak kaçan Müjgan'la konuşabilecek mi? Demir Yaman, küçük konağı geri almak için elinden geleni ardına koymayacak. Fekeli, Hünkar, Demir ve Yılmaz ilk defa aynı masaya oturuyor. Fekeli'nin ısrarlarıyla uzlaşma sinyalini veren Yılmaz'ın tek şartı ne? Tüm bunlar olurken Züleyha, Müjgan Doktor'un arabasına biniyor. Aynı ilçede bile bulunmak istemeyen ikili şimdi bir arabanın içinde baş başa!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 24. SON BÖLÜM FULL İZLE - TIKLA