Netflix abonelik ücretleri ne kadar, kaç TL oldu? Netflix temel, standart, özel paket fiyatı zamlı ücretleri 2024

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan Netflix Türkiye pazarında yeni yılda abonelik fiyatlarına zam yapma kararı aldı. Şirketin resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, Türkiye'deki abonelik paketlerinde yapılan güncellemlerle birlikte fiyat listesi değişti. Peki, Netflix abonelik ücretleri ne kadar kaç TL oldu? İşte 2024 Netflix temel, standart, özel paket fiyatı zamlı ücretleri

Giriş Tarihi 16 Ocak 2024, 10:33 Güncelleme 16 Ocak 2024, 10:34
Netflix abonelik ücretleri ne kadar, kaç TL oldu? Netflix temel, standart, özel paket fiyatı zamlı ücretleri 2024

İÇİNDEKİLER

Netflix, 2024 yılında Türkiye pazarında abonelik paketlerine zam yapma kararı alarak fiyatlarını güncelledi. Peki, Netflix abonelik ücretleri ne kadar, kaç TL oldu? Netflix temel, standart, özel paket fiyatı zamlı ücretleri 2024 kaç TL? İşte fiyat listesi!

NETFLİX ABONELİK ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU?

Yapılan zamlar sonucunda en düşük seviyedeki "Temel Plan" fiyatı 99,99 TL'den 119,99 TL'ye yükseldi. Bu plan, kullanıcılara standart çözünürlükte içerik izleme imkanı sunuyor.

Orta seviyedeki "Standart Plan" ise 149,99 TL'den 176,99 TL'ye çıktı. Bu paket, aynı anda iki cihazda HD çözünürlükte içerik izleme özelliği ile dikkat çekiyor.

Netflix'in en üst düzey paketi olan "Özel Plan" kullanıcılara 4K çözünürlükte içerik izleme ayrıcalığı sunuyor. Ancak, bu ayrıcalık artık daha yüksek bir fiyatla gelerek 199,99 TL'den 229,99 TL'ye çıktı.

MEVCUT ABONELER NE OLACAK?

Bu güncelleme şu an için sadece yeni abonelikler için geçerli olacak. Mevcut aboneler, bir süre daha eski fiyatlar üzerinden hizmet alabilecekler. Ancak, ilerleyen dönemlerde mevcut aboneliklerin de güncellenebileceği belirtiliyor.

Netflix, Türkiye'de en son eylül ayında abonelik fiyatlarına zam yapmıştı. Ekim ayında yurt dışında abonelik fiyatlarını artıran şirket, o dönemde Türkiye'deki fiyatları değiştirmemişti.