İşte 2011'in en popüler uygulamaları

Akıllı telefon kullanıcıları, 2011'de en çok hangi uygulamaya ilgi gösterdi? İşte yanıtı...

Giriş Tarihi 26 Aralık 2011, 11:32 Güncelleme 26 Aralık 2011, 11:35
İşte 2011’in en popüler uygulamaları

İÇİNDEKİLER

Devir "App" devri! Akıllı telefonlarla ile hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen App'ler yani uygulamalar, günlük hayattaki en büyük yardımcılarımız. 2011 yılında iOS, Android, BlackBerry OS ve Symbian OS gibi farklı mobil işletim sistemleri için yazılan uygulamaların çeşitliliğinde büyük bir artış yaşandı.

Artık milyonlarla ifade edilen bu uygulamalar hayatımızı kolaylaştırırken, sayılarındaki artış ihtiyacımız olan uygulamayı bulmamızı zorlaştırıyor.

AppS Dergisi, Aralık ayı sayısında binlerce uygulamayı inceledi, denedi ve geçtiğimiz yılın "En çok indirilen", "En çok kullanılan" "En iyi" uygulamalarını bulup sizler için kategoriler halinde getirdi.. İşte
2011'e damga vuran ve hayatımızın bir parçası haline gelen Apps'ler..

FİNANS

Döviz: Döviz uygulaması ile her an her yerde güncel döviz, altın ve İMKB bilgilerine anında ulaşabilirsiniz.

Paypal: Tüm dünyada milyonların tercih ettiği online ödeme şekli Paypal, Türkiye'ye de hızlı bir giriş yaptı. Bu uygulama ile anlık para alış-verişinizi kontrol edebileceksiniz..

EĞİTİM

Tureng Sözlük: En çok tercih edilen İngilizce-Türkçe sözlük uygulaması.

Ted: Teknoloji, müzik, eğitim ve tıp gibi alanlarda dünya çapında otorite olarak kabul edilen insanların sunum ve röportaj videolarını izleyebileceğiniz bir uygulama.

SOSYAL MEDYA

Facebook: Sosyal medyanın devi Facebook uygulaması en çok indirilen uygulamalar arasında.
Twitter: Twitter uygulaması ile Twitter hesabınıza giriş yapabilir, tweet atabilir, fotoğraf paylaşabilir, takip ettiklerinizin yazılarını istediğiniz an okuyabilirsiniz.

ALET ÇANTASI

İndirimNerede: Tüm fırsat sitelerindeki indirimleri takip etmenin en kolay yolu bu uygulamadan geçiyor. Bu uygalama ile ne, nerede daha ucuz görebiliyorsunuz.

Sahibinden.com: Türkiye'nin en çok ziyaret edilen alış-veriş sitelerinden biri olan Sahibinden.com'un çıkardığı bu uygulama ilk günden beri büyük ilgi gördü. Bu uygulama sayesinde

Sahibinden.com adresinden yapacağınız alışverişler çok daha kolay ve keyifli olacak.

Eczane: Nöbetçi eczaneleri ve size en yakın eczaneyi bulmak için düşünülmüş önemli bir uygulama.

Biletix : Nerede ne zaman hangi organizasyon var öğrenmek ve biletinizi satın almak için çok kullanışlı bir uygulama.

Yemeksepet: Karnınız acıktığında ve ne yemek istediğinize karar veremediğinizde yemeksepeti uygulaması imdadınıza yetişecek.

İBB Trafik: Trafiğe çıkmadan önce kontrol etmeniz gereken bu uygulama size zaman kazandıracak.

MÜZİK


SoundHound: Bu uygulama sayesinde müzik piyasasındaki tüm yenilikleri takip edebileceksiniz.

Shazam: Dünyada en çok kullanılan müzik uygulaması Shazam müzik dünyasında size rehberlik edecek nitelikte.

OYUN

Angry Birds: Tüm dünyada indirilme rekorları kıran Angry Birds, Türkiye'de de büyük ilgi gördü.. Angry Birds, çılgınlığına bir kez başlarsanız vazgeçemeyeceksiniz. Bu kızgın kuşlarla oyun oynamak çok keyifli olacak.

Need For Speed: Araba yarışı tutkunları tarafın en çok tercih edilen "Need For Speed" bu uygulamayla istediğiniz her an yanınızda olacak.