Beşiktaş Aboubakar transferini bitirdi! Takvim.com.tr duyurmuştu... Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu

Son dakika Beşiktaş haberleri | Süper Lig'de zirve mücadelesini sürdüren Beşiktaş'ta transferde sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip takvim.com.tr'nin duyurduğu Vincent Aboubakar transferinde mutlu sona ulaştı. Kamerunlu golcü bugün İstanbul'a gelecek.

Giriş Tarihi 17 Ocak 2023, 21:17 Güncelleme 17 Ocak 2023, 23:48
Beşiktaş Aboubakar transferini bitirdi! Takvim.com.tr duyurmuştu... Türkiye’ye geliş tarihi belli oldu

İÇİNDEKİLER

Wout Weghorst'un İngiliz devi Manchester United'a transfer olmasının ardından Beşiktaş eski yıldızı Vincent Aboubakar'ı yeniden kadrosuna kattı.

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr'da forma giyen Kamerunlu golcü, fesih işlemlerini halletmesinin ardından siyah-beyazlılara imza atacak.

TRANSFERİ TAKVİM.COM.TR DUYURMUŞTU
Takvim.com.tr'nin transferini daha önce duyurduğu 30 yaşındaki golcü fesih işlemlerinin ardından bugün İstanbul'a gelecek.

Vincent Aboubakar, Beşiktaş ile 2,5 artı 1 yıllık olmak üzere seneliği 2.5 milyon euroya imza atacak. Tecrübeli futbolcu, yarım dönem için ise 1,5 milyon euro kazanacak.

BEŞİKTAŞ'LA 2 ŞAMPİYONLUK YAŞADI
Beşiktaş'ta 2016-17 sezonunda kiralık olarak forma giyip 27 lig maçında 12 gol atarak şampiyonluğun en önemli mimarlarından biri olan Aboubakar, 2020-21'de de 1 sezon görev yaptığı takımda 26 maçta 15 gol atarak iki dönem 2 şampiyonluk yaşamıştı.