İspanyol basınından flaş Eden Hazard iddiası: Yıldız oyuncu için karar verildi

Real Madrid'de forma giyen Belçikalı yıldız Eden Hazard'ın kaderi çiziliyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin gözünden düşen yıldız futbolcu için Avrupa kulüpleri devrede. Hazard'ı kadrosuna katma yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de adı geçiyor. İspanyol basını, Hazard’ın geleceği ile ilgili verilen kararı duyurdu.

Giriş Tarihi 05 Aralık 2022, 12:24 Güncelleme 05 Aralık 2022, 12:24
İspanyol basınından flaş Eden Hazard iddiası: Yıldız oyuncu için karar verildi

İÇİNDEKİLER

İspanya Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen ve transferde Galatasaray ile de anılan yıldız oyuncu Eden Hazard ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

REAL'İN KARARI
AS Gazetesi'nden Jesus Gallego'nun haberine göre; Madrid yetkilileri 31 yaşındaki futbolcunun artık eski günlerindeki gibi başarılı performansına erişebileceğine inanmıyor.

6 MAÇTA OYNAYABİLDİ
İngiliz ekibi Chelsea'den transfer edilen ancak; Madrid'de beklentilerin altında kalan futbolcu bu sezon sadece 6 maçta forma giyebilmişti.

ANCELOTTI'NİN GÖZÜNDEN DÜŞTÜ
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Vinicius ve Rodrygo gibi silahlara sahip. Belçikalı futbolcu ise Ancelotti'nin gelecek planları arasında artık yer almıyor.

SATIŞINA SICAK BAKILIYOR
İspanyol devi, Eden Hazard'ın satışına sıcak bakıyor. 2024'ün sonuna kadar kontratı bulunan futbolcu için astronomik bir bonservis talep edilemeyecek. 2018'de 150 milyon euro değer biçilen futbolcunun şu anki market değeri ise 7.5 milyon euro civarında.

TÜRK KULÜPLERİYLE DE ANILDI
Real Madrid ile Eden Hazard arasında kısa bir süre sonra yol haritasının çizileceği bir görüşme yapılacak. Transferde Galatasaray dışında daha önce Fenerbahçe ile de anılan Eden Hazard, kendisine gelen teklifleri değerlendirecek. Oyuncunun önceliği kariyerine Avrupa'da devam edebilmek.

MİLLİ TAKIMA VEDA
Bu arada Belçika Milli Takımı'na veda etmeye hazırlanan ve 14 yıllık milli takım kariyerinde 126 maçta 33 kez gol sevinci yaşamıştı.

BELÇİKA ELENDİ
2022 Dünya Kupası F Grubu'nda Hırvatistan ile Belçika gruptaki son maçlarında karşılaşmıştı. Mücadele başladığı gibi 0-0 biterken, Belçika 4 puanla kupaya veda etti. Gruptaki ilk maçında Kanada'yı 1-0 yenen Belçika, ardından Fas'a 2-0 kaybetmişti. Belçika'nın tek golünü Fenerbahçeli Michy Batshuayi atmıştı.

KAVGA GÜNDEM OLMUŞTU
Belçika Milli Takımı'nda Hazard, Jan Vertonghen ve Kevin de Bruyne arasında tartışmalar yaşandığı ve daha sonra çıkan kavgayı Romelu Lukaku'nun ayırdığı gündeme gelmişti. Hazard'ın milli takıma veda etme kararında bu yaşananların da etkisinin olduğu konuşuluyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN