Takvim.com.tr duyurmuştu! Fenerbahçe Simon Banza ile yüz yüze…

Fenerbahçe, Jorge Jesus’un İstanbul’a gelmesinden sonra çalışmalarına hız veriyor. Fenerbahçe takvim.com.tr'nin günler öncesinden duyurduğu Simon Banza ile yüz yüze temasa hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler’in hafta başında Simon Banza'nın menajeri ile görüşeceği ve anlaşma zemini arayacağı belirtildi.

Giriş Tarihi 11 Haziran 2022, 13:06 Güncelleme 11 Haziran 2022, 13:16
Takvim.com.tr duyurmuştu! Fenerbahçe Simon Banza ile yüz yüze…

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Jorge Jesus'un İstanbul'a gelmesinden sonra çalışmalarına hız verecek.

Sarı-Lacivertliler'in, önümüzdeki hafta transferde bir hayli hareketli saatler yaşaması bekleniyor. Transfer listesindeki yıldızlarla yüz yüze görüşmeler gerçekleştirilecek.

HEDEF SIMON BANZA
Santa Clara forması giyen orta saha oyuncusu Lincoln Henrique ve kulübüyle anlaşan Fenerbahçe, bir başka Brezilyalı yıldız Bruno Henrique'nin transferinde de sona geldi. Kanarya'nın golcü hedefi ise Simon Banza...

TAKVİM.COM.TR DUYURMUŞTU
Fenerbahçe, Takvim.com.tr'nin 3 gün önce duyurduğu Simon Banza için önümüzdeki hafta resmi görüşmelere başlıyor.

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Sarı-Lacivertliler'in hafta başında Fransız golcünün menajeri ile görüşeceği ve anlaşma zemini arayacağı belirtildi.

Geride kalan sezonda Portekiz Ligi ekibi Famalicao'da forma giyen Fransız golcü Banza'nın kulübüyle olan sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor. Bonservisi Lens'te olan 25 yaşındaki golcüyü Jorge Jesus kadrosunda çok istiyor.

Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan Banza, geride kalan sezonda 36 karşılaşmada forma giydi. 16 gol atarken 7 de asiste imza attı. 2017 yılında 300 bin Euro olan değerini 5 milyon Euro'ya çıkartan yıldız golcü için şimdiye kadar hiçbir bonservis ücretinin ödenmemesi de dikkat çekiyor.

Fenerbahçe'nin golcü adayları arasında bonservisi Leipzig'de olan Alexander Sörloth, Botafogo'dan Erison, bonservisi Benfica'da olan ve PSV Eindhoven ile 1 yıl daha kiralık sözleşmesi bulunan Carlos Vinicius ve Gil Vicente'nin İspanyol forveti Fran Navarro da yer alıyor.