Özel haber... Galatasaray'da Burak Elmas'ın ardından yeni formül belli oldu: Dursun Özbek+Abdurrahim Albayrak+Fatih Terim

Galatasaray’da Başkan Burak Elmas’ın ibra edilmemesinden sonra gözler 30 Nisan’da yapılacak seçime çevrildi. Seçimde gözler Dursun Özbek'e çevrilirken yeni formülün de Özbek ile birlikte Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim olduğu ifade edildi.

Giriş Tarihi 28 Mart 2022, 22:19 Güncelleme 28 Mart 2022, 22:32
Özel haber... Galatasaray’da Burak Elmas’ın ardından yeni formül belli oldu: Dursun Özbek+Abdurrahim Albayrak+Fatih Terim

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın ibra edilmemesinden sonra gözler 30 Nisan'da yapılacak seçime çevrildi.

Galatasaray'da seçim kulisleri her geçen gün daha da hareketleniyor. Kulislerde konuşulan yeni formül: Dursun Özbek+Abdurrahim Albayrak+Fatih Terim

Başkanlık için start veren Dursun Özbek ile Abdurrahim Albayrak'ın birleşme ihtimali belirdi. Camianın ileri gelenleri bu birleşme için harekete geçti.

Bu ikili seçimi kazanırsa Fatih Terim'i yeniden takımın başına getirecek. Aday olması beklenen Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk de güçlü bir liste için kolları sıvadı.

Özbek-Albayrak ikilisi seçimi kazanırsa Fatih Terim'i yeniden takımın başına getirecek. Tecrübeli teknik direktör yeniden göreve gelirse 6. kez Sarı-Kırmızılılar'ı yönetecek.

Başkanlık döneminde Igor Tudor'un ardından teknik direktörlük görevine Fatih Terim'i getiren Dursun Özbek yeniden seçilmesi durumunda yine tecrübeli teknik adamla çalışacak.

Özbek, Galatasaray'da 2015-2018 yılları arasında başkanlık görevini yürütmüştü. Diğer başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk de çalışmalarını sürdürüyor. Hamamcıoğlu ve Öztürk de güçlü bir liste için şimdiden kolları sıvadı.