Özel haber... Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Mesut Özil hakkında Portekiz basınından çarpıcı sözler

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından geçtiğimiz günlerde alınan bir karar herkes tarafından çok konuşulmuştu. Alınan karara göre Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı bırakıldı. Tüm yaşananların ardından Portekiz basının tarafından çok konuşulacak bir Mesut Özil haberine imza atıldı. Haberde “Özil’in sorunu herkesle sorunlu olması” manşetini kullandı.

Giriş Tarihi 28 Mart 2022, 18:46 Güncelleme 28 Mart 2022, 18:51
Özel haber... Fenerbahçe’nin kadro dışı bıraktığı Mesut Özil hakkında Portekiz basınından çarpıcı sözler

İÇİNDEKİLER

Portekiz medyası, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan yıldız oyuncuyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

A Bola'nın four-four-two'dan alıntı yaptığı haberde dünyaca ünlü ilgili şok ifadeler yer aldı.

A Bola, Mesut Özil ile yaptığı haberde, "Özil'in sorunu herkesle sorunlu olması" manşetini kullandı.

Haberde, "Bir zamanlar Jose Mourinho tarafından dünya futbolunun en iyi hücum orta saha oyuncusu olarak kabul edilen Mesut Özil, kariyerinin son dönemlerinde bazı tartışmalar yaşadı.

Arsenal ve Alman milli takımından zorlu ayrılışların ardından 33 yaşındaki oyuncu, 1.5 sezon önce geldiği Fenerbahçe kadrosundan teknik direktörle yaşadığı iddia edilen sorunlar nedeniyle çıkarıldı" ifadelerine yer verildi.

A Bola, Mesut Özil'in eski takım arkadaşı Nacho Monreal'in four-four-two'ya yaptığı açıklamalara yer verdi.

Monreal, "Özil'in sorunu, herkesle sorunları olması. Wenger ile hikayesi kötü bitti, sonra Emery onu geri getirdi, kaptanımız yaptı, ona çok güven verdi. Ancak hoca daha iyi durumda olan başkaları olduğunu fark etti. Dünyanın en iyi oyuncularından biriydi, takımdaki en yüksek ücretli oyunculardan biriydi, ancak standarda uygun değildi. Bir insan olarak çok havalı ama çok fazla yarası vardı" dedi.