Galatasaray'ın genç futbolcusu Bartuğ Elmaz da gidiyor

Galatasaray haberleri... Sarı-Kırmızılılar’ın genç ismi Bartuğ Elmaz Avrupa'ya gitmek üzere. Sene sonunda Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan genç yıldız da kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor.

Giriş Tarihi 19 Ocak 2022, 16:30 Güncelleme 19 Ocak 2022, 16:31
Galatasaray’ın genç futbolcusu Bartuğ Elmaz da gidiyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, iki sene önce genç yıldız Mustafa Kapı ile profesyonel sözleşme konusunda anlaşamamış oyuncu da sonrasında Burak Yılmaz ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille'e imza atmıştı.

Sarı-Kırmızılılar'ın yeni yeteneği Bartuğ Elmaz da yuvadan uçmak üzere... Galatasaray 6 aydır genç oyuncuyla sözleşme konusunda görüşmelerini sürdürse de henüz sonuç alınamadı.

Geleceğin yıldızı olarak gösterilen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu için Avrupa'nın önde gelen kulüpleri sıraya girmiş durumda. Fransa, İtalya ve Belçika Ligi takımlarının scoutları Bartuğ için pusuda bekliyor.

Sene sonunda Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan genç yıldız da kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor.

Marsilya, Udinese ve Club Brugge takımları kendisiyle ciddi şekilde ilgileniyor. Şu anda Bartuğ için en ciddi teklif Marsilya'dan geldi.

Genç yıldız sezon sonunda kariyeriyle ilgili son kararı verecek. Kariyerinde 9 maça çıkan Bartuğ Elmaz'ın 3 golü bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN