Mesut Özil, Avrupa kariyerinde toplamda 7 teknik direktörle çalışırken Fenerbahçe'de 1 sene içerisinde 4 hoca gördü

Fenerbahçe haberleri... Mesut Özil Fenerbahçe'de toplan 4 teknik direktörle çalıştı. Dünyaca ünlü yıldız Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde toplam 7 hoca görmüştü. Fenerbahçe'ye gelmeden önce bonservis ücreti 5 milyon Euro olan Özil'in şuanki fiyatıysa 3.7 milyon Euro.

Giriş Tarihi 13 Ocak 2022, 12:43 Güncelleme 13 Ocak 2022, 12:59
Mesut Özil, Avrupa kariyerinde toplamda 7 teknik direktörle çalışırken Fenerbahçe’de 1 sene içerisinde 4 hoca gördü

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü oyuncusu Mesut Özil, Avrupa'nın önemli kulüplerinden Arsenal, Real Madrid, Schalke ve Werder Bremen takımlarında forma giydi.

33 yaşındaki yıldız oyuncu, Fenerbahçe öncesi kariyerinde 7 teknik direktörle çalıştı. 25 Ocak 2021'de Fenerbahçe'ye imza atan tecrübeli futbolcu Fenerbahçe kariyerinde ise hoca enflasyonu yaşadı…

Sarı-Lacivertliler'e gelmeden önce 7 teknik direktörle çalışan Özil, Fenerbahçe'de ise henüz 1 yılı doldurmadan 4 hoca ile çalıştı…

Erol Bulut, Emre Belözoğlu, Vitor Pereira ile çalışan Mesut Özil yeni dönemde de İsmail Kartal'ın öğrencisi olacak…

Geçen sezon 10 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası'nda forma giyen Mesut Özil gol ve asist üretememişti.

Bu sezon ise 21 karşılaşmada 8 gol atarken 2 de asiste imza attı. Mesut Özil'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

Sarı-Lacivertliler'e imza attığında 5 milyon Euro piyasa değeri olan yıldız oyuncunun şimdiki değeri ise 3.7 milyon Euro.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN