TAKVİM ÖZEL / Fatih Terim ile Burak Elmas arasında ipleri kopartan diyalog

Son dakika... Galatasaray’da 4. Fatih Terim döneminin sona ermesinin yankıları sürüyor. Nef Stadı’nda Başkan Burak Elmas ile teknik direktör Terim arasında yapılan ve ayrılık kararının alındığı zirveyle ilgili ayrıntılara takvim.com.tr ulaştı. İşte perde arkasında yaşananlar...

Giriş Tarihi 10 Ocak 2022, 15:19 Güncelleme 10 Ocak 2022, 16:05
TAKVİM ÖZEL / Fatih Terim ile Burak Elmas arasında ipleri kopartan diyalog

İÇİNDEKİLER

Toplantıda Başkan Burak Elmas takımın aldığı üst üste kötü sonuçlar nedeniyle bugünkü toplantıda tecrübeli hocaya flaş bir teklifte bulundu.



Elmas, Terim'e, "Hocam gel Sportif A.Ş.'nin başına geç. Futbolu tamamen sana emanet edelim. Beraber belirleyeceğimiz bir teknik heyet Florya'da göreve başlasın. 3 yıllık bir plan yapalım. Altyapı dahil yeniden yapılandıralım. Bu gençlik projemizi geliştirelim" ifadesini kullandı.



Ancak Elmas'ın hiç beklenmedik bir tepkiyle karşılaştığı ortaya çıktı. Terim'in, "Şaka mı bu. Ben kariyerimi ortaya koydum. Bana nasıl böyle bir teklifle gelirsin. Asla kabul edemem. Bırakıyorum" diyerek tepki gösterdiği ve istifasını verdiği öğrenildi. Fatih Terim'in vedasıyla ilgili önümüzdeki saatlerde açıklama yapılacak.

KRİZİ İLK KEZ TAKVİM.COM.TR DUYURMUŞTU
Terim ile Başkan Burak Elmas arasında yaşanan krizi ilk kez geçtiğimiz günlerde Takvim.com.tr duyurmuştu.

4. FATİH TERİM DÖNEMİ RESMEN SONA ERMİŞ OLDU
Ve Başkan Burak Elmas bugün Terim'le Nef Stadı'nda bir araya geldi ve şok eden ayrılık kararı alındı. Fatih Terim istifa etti. Böylece 4. Fatih Terim dönemi resmen sona ermiş oldu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim'le yolların ayrıldığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında Elmas, "Seçim döneminin hemen ardından, henüz mazbatamızı almadan yaptığım çağrıyla, sözleşmesinin içeriğini dahi sorgulamadan Galatasaraylılık duruşuyla göreve koşan; kulübümüzün geleceği için yönetim olarak inandığımız futbol stratejisinin başarısı adına taşın altına bizimle birlikte elini koyan 7446 sicil numaralı divan kurulu üyemiz sevgili Fatih Terim hocamızla karşılıklı olarak kararlaştırdığımız üzere, kendisi halihazırda yürütmekte olduğu teknik direktörlük görevine bugün itibarıyla devam etmeyecektir." ifadelerini kullandı