Galatasaray’dan bir bomba daha! Aanolth’ta da işlem tamam

Alexandru Cicaldau transferini bitiren, Sacha Boey ile imza aşamasına gelen Galatasaray, sol bek mevkisi için de bir süredir görüştüğü Patrick van Aanholt ile anlaşma sağladı. Haberin detayları...

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2021, 22:59 Güncelleme 23 Temmuz 2021, 23:34
Galatasaray’dan bir bomba daha! Aanolth’ta da işlem tamam

İÇİNDEKİLER

Galatasaray transferde gaza bastı… Sarı-Kırmızılılar, Alexandru Cicaldau ve Sacha Boey'in ardından bugün 3. bombayı da patlattı. Cimbom, Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt ile her konuda anlaştı.

Van Aanholt ile bir süredir görüşen Sarı-Kırmızılı yönetimin, Hollandalı oyuncu ile 3 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi. Bonservisi elinde olan 30 yaşındaki futbolcuya senelik 1.7 milyon Euro maaş ödenecek.

Galatasaray'ın her konuda anlaşma sağladığı Patrick van Aanholt, birkaç gün içinde İstanbul'a gelerek kendisini Sarı-Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Hollanda Milli Takımı'nın da formasını giyen Patrick van Aanholt, son olarak Premier Lig ekibi Crystal Palace'ta görev yapmıştı.

GALATASARAY KAP'A BİLDİRDİ
Galatasaray takvim.com.tr'nin duyurduğu transferi KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada, "Hollanda Milli Takım oyuncusu 29.08.1990 doğum tarihli Patrick Van Aanholt ile transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN