Son dakika: Galatasaray Alexandru Cicaldau transferini resmen açıkladı! Genç yıldız İstanbul'da

Son dakika haberleri... Galatasaray, Alexandru Cicaldau'nun transferi konusunda Romanya'nın Universitatea Craiova Kulübü ile resmi görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Yeni transfer Alexandru Cicaldau, İstanbul'a geldi. 24 yaşındaki 10 numara öğle saatlerinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra 5 yıllık resmi sözleşme imzalayacak.

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2021, 19:16 Güncelleme 24 Temmuz 2021, 11:47
Son dakika: Galatasaray Alexandru Cicaldau transferini resmen açıkladı! Genç yıldız İstanbul’da

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın, transferi için Romanya'nın Universitatea Craiova Kulübü ile görüşmelere başlandığını açıkladığı 24 yaşındaki Rumen orta saha Alexandru Cicaldau, İstanbul'a geldi.


Romanya'nın Bükreş kentinden kalkan uçakla İstanbul Havalimanı'na gelen Cicaldau'yu Sarı-kırmızılı yetkililer karşıladı.

ÇOK GÜZEL OLACAK
Havalimanında kısa bir açıklama yapan Alexandru Cicaldau, "Heyecanlıyım. Burada olduğum için çok mutluyum. Umarım her şey çok güzel olacak" dedi.


Bu arada havalimanında Covid-19 testi yaptıran Rumen futbolcu, daha önce iki doz aşı olduğu için ülkeye giriş yapabildi. Futbolcu daha sonra kendisini bekleyen özel araca binerek havalimanından ayrıldı.

5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK
24 yaşındaki 10 numara öğle saatlerinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra 5 yıllık resmi sözleşme imzalayacak.

TAKVİM.COM.TR DUYURMUŞTU
Takvim.com.tr Galatasaray'ın Alexandru Cicaldau transferini daha önce duyurmuştu.

Rumen orta saha oyuncusunun menajeri Giovani Becali, "Cicaldau yüzde yüz Galatasaray'da. Bu akşam takımının kampından ayrılıyor ve 5 yıllık sözleşme imzalayacak" ifadesini kullanmıştı.

Alexandru Cicaldau geçen sezon gösterdiği müthiş performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. 8 numara ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabilen yıldız futbolcu geçen sezon 43 maçta 12 gol atarken, 4 de asist yaptı.

Romanya Milli Takımı'nda 14 kez görev yapan genç yıldız sağ ayağını çok etkili bir şekilde kullanıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN