Galatasaray'da 5. Fatih Terim dönemi dün başladı: Terim takımla idmana çıktı enerjisi çok yüksekti

Florya Metin Oktay Tesisleri dün tarihi günlerinden birisi yaşadı. Burak Elmas’ın başkanlığa seçilmesiyle takımın teknik direktörü olması kesinleşen Fatih Terim takımıyla ilk idmanına çıktı. Böylece 5. Fatih Terim dönemi başlamış oldu. Sarı-Kırmızılı futbolcular tecrübeli teknik adamı alkışlarla karşılarken Florya’nın havasının değiştiği ve enerjinin zirve yaptığı dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan yönetim verdiği sözleri hayata geçirmek için düğmeye basarken transfer listesindeki futbolcuların sayısında artış oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2021 Güncelleme 22 Haziran 2021, 10:04
Galatasaray’da 5. Fatih Terim dönemi dün başladı: Terim takımla idmana çıktı enerjisi çok yüksekti

İÇİNDEKİLER

Florya Metin Oktay Tesisleri dün tarihi günlerinden birisi yaşadı. Burak Elmas'ın başkanlığa seçilmesiyle takımın teknik direktörü olması kesinleşen Fatih Terim takımıyla ilk idmanına çıktı.

Böylece 5. Fatih Terim dönemi başlamış oldu. Sarı-Kırmızılı futbolcular tecrübeli teknik adamı alkışlarla karşılarken Florya'nın havasının değiştiği ve enerjinin zirve yaptığı dikkatlerden kaçmadı.

ENERJİSİYLE GÜNE DAMGASINI VURDU
Florya'da dün espiriler ve kahkahalar eksik olmadı. Tesisleri evinin balkonundan gören bir taraftar "Hocam yuvana hoş geldin" diye seslendi.

Bunu duyan Terim taraftara el salladı. Terim idmana kot pantolonla gelen Arda Turan'a da takılmadan edemedi.

NEDEN KOTLA İDMANDASIN ARDA?
Terim, idmanı saha kenarından takip eden Arda Turan'a "Sen niye kot pantolonla geldin" dedi.

Bu arada tecrübeli teknik adam, takımın başına geçmesinin ardından ilk sözlerinde de heyacanını ve mutluluğunu ifade etti.

"YILLAR SONRA GELMİŞİM GİBİ"
Terim, "Sanki böyle 2-3 sene sonra gitmişiz gelmişiz gibi. O heyecan var bende biliyor musun? Heyecanlıyım" dedi. Terim'in mutluluğu ve enerjisi herkese yansıdı.

CİMBOM'UN 6 GÖZDESİ
Galatasaray'da Burak Elmas ve yönetimi verdiği sözleri hayata geçirmek için düğmeye basarken transfer listesindeki futbolcuların sayısında artış oldu... Başkan Burak Elmas ve yönetimi Henry Onyekuru, Kaan Ayhan, Alex Moreno ve Halil Akbunar için düğmeye basarken Fatih Terim ile yapılan ilk görüşmenin ardından listeye 2 kişi daha ilave edildi.

Tecrübeli teknik adam listeye Halil Dervişoğlu ile Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes'in de eklenmesini istedi. Bu iki futbolcunun geçtiğimiz sezonki performansından memnun olan Terim, gerekli fedakarlığın yapılmasını yeni yönetimden istedi.

FATİH TERİM YARIN 3 YILLIK İMZA ATACAK
Başkan Burak Elmas ve ekibi bugün mazbatasını alacak. Yarın ise kulüpte devir teslim töreni yapılacak. Hemen ardından Fatih Terim ile sözleşme imzalanması bekleniyor. Fatih Terim ile yapılacak yeni sözleşme 3 yıllık olacak.