Son dakika: Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'den Abdülkadir Ömür için "geçmiş olsun" mesajı

Son dakika haberine göre Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu ve İstanbul'a getirdiği Mesut Özil, sağ ayak bileğindeki kırık nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalacak Trabzonspor'un milli oyuncusu Abdülkadir Ömür için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Giriş Tarihi 20 Ocak 2021, 15:25 Güncelleme 20 Ocak 2021, 15:26
Son dakika: Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil’den Abdülkadir Ömür için geçmiş olsun mesajı

İÇİNDEKİLER

Mesut Özil, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçmiş olsun Abdülkadir Ömür! Daha güçlü döneceksin." ifadelerini kullandı.



AYAK BİLEĞİNDE KIRIK TESPİT EDİLDİ
Trabzonspor'da Süper Lig'in 20'nci haftasındaki İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasında ayak bileğinde kırık olduğu tespit edilen Abdülkadir Ömür, geniş kapsamlı tedavi için İstanbul'a gitti.



Bordo-mavililerin İttifak Holding Konyaspor ile oynadığı maçta ayağına aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde kırık oluştuğu belirtilen Abdülkadir Ömür, İstanbul'a gitti. Genç oyuncunun burada geniş kapsamlı olarak kontrollerinin yapılacağı, ardından ameliyatına yönelik karar verileceği ve tedavisine başlanacağı belirtildi.

Abdülkadir Ömür, geçen sezon da yaşadığı sakatlığın ardından menisküs ameliyatı geçirip 183 gün sahalardan uzak kalmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN