İngiliz ekibi Crystal Palace'tan flaş Cenk Tosun hamlesi

Beşiktaş'tan rekor bir bonservis ücretiyle Everton'a transfer olan Cenk Tosun, devre arası transfer döneminde Crystal Palace'a transfer olmuştu. Bu ekipte geçirdiği talihsiz sakatlığın ardından sezonu kapatan Cenk'in tedavi sürecinin Crystal Palace tarafından yakından takip edildiği ve İngiliz ekibin milli yıldızın bonservisini almak istediği iddia edildi.

Giriş Tarihi 10 Mart 2020, 11:30 Güncelleme 10 Mart 2020, 11:30
İngiliz ekibi Crystal Palace’tan flaş Cenk Tosun hamlesi

İÇİNDEKİLER

İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace'ın devre arası transfer döneminde Everton'dan kiraladığı Cenk Tosun antrenmanda yaşadığı şanssız sakatlığın ardından sezonu kapatmıştı.

İngiliz basınından The Evening Standard'da yer alan habere göre Crystal Palace, milli oyuncunun tedavi sürecini yakından takip ediyor ve yaz transfer döneminde golcü futbolcunun bonservisini Everton'dan almayı planlıyor.

Fotomaç'ın dış kaynaklardan derlediği haberde, 28 yaşındaki futbolcuyu özellikle Crystal Palace Sportif Direktörü Dougie Freedman'ın beğendiği ve kalmasını istediği bildirildi. Cenk Tosun'un bonservisinin 20 milyon sterlin olarak belirlendiği de ifade ediliyor.

Milli yıldız Crystal Palace formasıyla çıktığı 5 müsabakada 1 gole imzasını atmıştı.