Son dakika: Crystal Palace, Cenk Tosun'un sözleşmesini feshetti

Son dakika haberine göre İngiliz ekibi Everton'ın Crystal Palace'a kiraladığı milli futbolcumuz Cenk Tosun yaşadığı sakatlık nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Bu gelişmenin ardından Crystal Palace yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetti.

Giriş Tarihi 04 Mart 2020, 20:06 Güncelleme 04 Mart 2020, 21:13
Son dakika: Crystal Palace, Cenk Tosun’un sözleşmesini feshetti

İÇİNDEKİLER

İngiltere Premier Lig ekibi Everton'dan devre arasında Crystal Palace'a kiralanan ve dünkü antrenmanda dizinden ciddi bir sakatlık geçiren Cenk Tosun'a ikinci şok da Crystal Palace'tan geldi.

Everton'dan sezonu sonuna kadar Crystal Palace'a kiralık gönderilen Cenk Tosun dün antrenmanda dizinden geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapatmıştı.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ
Yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen 28 yaşındaki oyuncuyla ilgili Crystal Palace'tan flaş bir karar geldi ve sezonun geri kalan kısmında forma giyemeyecek olan Cenk'in sözleşmesi feshedildi.

Everton'a geri dönen Cenk Tosun'un sakatlığıyla ilgili son durum, mavi beyazlı kulüp doktorlarının muayeneleri sonrasında netleşecek.

Crystal Palace Başkanı Stece Parish geçtiğimiz ay verdiği bir röportajda Cenk Tosun'un sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunduğunu belirtmiş ve "Harika bir oyuncu. Lige uyum sağladı ve önümüzdeki süreçte takıma büyük katkı verecektir. Sezon sonunda kalıcı bir anlaşma yapmamak için geçerli bir neden göremiyorum" diyerek milli yıldızı kalıcı olarak transfer edebileceklerinin sinyalini vermişti.

Cenk Tosun, Crystal Palace'a kiralandıktan sonra çıktığı Manchester City maçında bir gol kaydetmiş, Newcastle United ve Brighton maçlarında ise oyuna sonradan dahil olmuş ancak gol atamamıştı.