Şarkıcı Alişan'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a tepki: Aziz Yıldırım'dan özür diliyorum

Süper Lig'de 20 yıl aradan sonra evinde Galatasaray'a kaybeden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'a tepkiler sürüyor. Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım'a fark atan ve büyük umutlarla seçilen Ali Koç'a seçim döneminde destek veren şarkıcı Alişan Galatasaray derbisinin ardından Aziz Yıldırım'dan özür dileyerek Ali Koç'a tepki gösterdi.

Giriş Tarihi 25 Şubat 2020, 13:00 Güncelleme 25 Şubat 2020, 13:22
Şarkıcı Alişan’dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a tepki: Aziz Yıldırım’dan özür diliyorum

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 23. haftasına evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşmayı 3-1 gibi net bir skorla kazanarak rakibini 20 yıl sonra Kadıköy'de deviren Galatasaray şampiyonluk yarışına katıldı.

Maçın ardından Fenerbahçe cephesinde ise Başkan Ali Koç'a ve teknik direktör Ersun Yanal'a tepkiler çığ gibi büyüdü. Taraftarlar ikiliyi istifaya davet ederken, taraftarlarla tartışan Ali Koç tribünden atladı.

Yenilgi sonrası sinirlerine hakim olamayan şarkıcı Alişan da sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Seçim döneminde Ali Koç'u destekleyen ünlü şarkıcı, yenilginin ardından faturayı Ali Koç'a kesti. Twitter hesabından paylaştığı mesajla "Aziz Yıldırım senden özür diliyorum..." diyen Alişan yenilginin sorumluluğunu Fenerbahçe Başkanına yükledi.

HESAP VERİLMELİ
Ardından Instagram hesabından da bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı, "Yanlışların hesabı verilmeli. Ama biz yensek de yenilsek de sevgimizde desteğimizde sonsuz... Şampiyon ya da değil fark etmez... Hayırlı haftalar" dedi.