Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası FB Kayseri maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe - Kayserispor maçı hangi kanalda? Fenerbahçe ve Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanşında Ülker Stadı'nda oynanacak maçın hazırlıklarını tamamladılar. İki takım da galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi kanalda? FB Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta?

Giriş Tarihi 21 Ocak 2020, 10:34 Güncelleme 21 Ocak 2020, 10:34
Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası FB Kayseri maçı ne zaman, saat kaçta?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanşı için geri sayım başladı. Turu geçebilmek için çalışmalarını tamamlayan takımlar, galibiyet parolasıyla sahaya çıkacaklar. Heyecan dozu yüksek geçecek karşılaşmanın ayrıntılarını yazımızda derledik. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi kanalda? FB Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? İşte cevaplar...

FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe ile Kayserispor karşılaşacak. Fenerbahçe Kayserispor maçı 21 Ocak Salı günü saat 20.30'da başlayacak. Ülker Stadı'nda hakem Ümit Öztürk'ün yöneteceği karşılaşma ATV kanalından canlı yayınlanacak.

Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı Vedat Muric ile sakatlıkları devam eden Hasan Ali Kaldırım ve Victor Moses, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Hes Kablo Kayserispor'da ise kırmızı kart cezalısı Zoran Kvrzic, Fenerbahçe deplasmanında olmayacak.

KİM NASIL TUR ATLAR?

Geçen hafta Kayseri'de oynanan ilk maçta rakibiyle 0-0 berabere kalan sarı-lacivertlilere, tur için galibiyet gerekiyor. Karşılaşmanın 90 dakikası 0-0 tamamlanırsa, müsabaka uzatmaya gidecek. Uzatmada da gol olmazsa seri penaltı atışları, çeyrek finalisti belirleyecek.

Gollü beraberlikler ise deplasman ekibi Hes Kablo Kayserispor'u çeyrek finale yükseltecek.

KAYSERİSPOR KUPADA TURA ODAKLANDI

Kayserispor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Ziraat Türkiye Kupası'nın kendileri için önemli olduğunu ve kupada sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Tokgöz, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe'ye karşı sahalarında iyi bir mücadele verdiklerini belirtti.

Golsüz beraberlikle tur şansını koruduklarını aktaran Tokgöz, "İlk maçta yeni transferlerimizi oynatamamamıza rağmen iyi bir mücadele örneği sergiledik. İkinci maçta Fenerbahçe'yi yenerek çeyrek finale kalmak istiyoruz." diye konuştu.

Ligde zor günler geçirdiklerini ancak Ziraat Türkiye Kupası'nı da önemsediklerini vurgulayan Tokgöz, devre arasında yapılan transferlerle her iki kulvarda da mücadele edebilecek bir takıma sahip olduklarını kaydetti.

Tokgöz, kupa maçına odaklandıklarını ve Fenerbahçe karşısında turu geçmeleri durumunda bunun takıma moral kazandıracağını sözlerine ekledi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, kupada maç programı şu şekilde:

21 Ocak Salı:

14.00 GMG Kırklarelispor-Medipol Başakşehir (Kırklareli Atatürk) (1-1)

20.30 Fenerbahçe-Hes Kablo Kayserispor (Ülker) (0-0)

22 Ocak Çarşamba:

14.00 Kasımpaşa-Aytemiz Alanyaspor (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan) (1-3)

17.00 Göztepe-Antalyaspor (Bornova Aziz Kocaoğlu) (3-4)

20.30 Beşiktaş-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Vodafone Park) (2-3)

23 Ocak Perşembe:

14.00 BtcTurk Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor (Yeni Malatya) (0-4)

17.00 Yukatel Denizlispor-Trabzonspor (Denizli Atatürk) (0-2)

20.30 Galatasaray-Çaykur Rizespor (Türk Telekom) (1-1)