Podolski tamam golcü sırada

"Podolski'yi zamanı gelince yönetimimiz açıklayacak.", "Bir golcü için de çalışmalarımız sürüyor." , "Melo giderse o bölgeye de bir takviye yapacağız."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2015 Güncelleme 02 Temmuz 2015, 00:00
Podolski tamam golcü sırada

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu A'dan Z'ye açıklamalar yaptı. eğer bir aksilik olmadığı takdirde Podolski'yi kadrolarında görmek istediklerini söyleyen başarılı hoca, "Görüştüğümüz başka arkadaşlar da var. Zamanı gelince yönetimimiz açıklamayı yapacaktır. Aceleci olmaya gerek yok. Çalışmalarımız sürüyor. Olumlu giden şeyler var. Takımımıza gereken takviyeler yapılacaktır" dedi. Kampta tüm futbolcuları görmek istediğini ifade eden Hamzaoğlu, "Kamp döneminde bunları görüp ikinci kampın sonuna kadar kadromuzu şekillendireceğiz. Kadro 28 kişiye inecek. Bruma'ya talipler var. Ancak ben Bruma'dan memnunum ve bize katkı sağlayacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

ARDA BİZİM BÜNYEMİZDEN YETİŞMİŞ BİRİ
ARDA' nın Galatasaray'a döneceği söylentileri hakkında da konuşan Hamzaoğlu, "Onla ilgili bana birşey gelmedi. Arda bizim bünyemizden yetişmiş bir oyuncu. Gelirse değerlendiririz düşünürüz. Bir kaleci alacağız. Bakıyoruz. Podolski'nin dışında görüştüğümüz bir forvet oyuncusu daha var. Bu da zamanı gelince açıklanacak. Şu anda görüşmeler sürüyor" diye konuştu.

MELO DÖNMEM DERSE KENDİ BİLECEĞİ İŞ
MELO ile ilgili konuşan Hamzaoğlu, "Melo ayrılmak istediğini söyledi. Teklifler olduğunu da bildirdi. Ama kulübün menfaatlerini de düşüneceğiz. Melo ile 1 yıl daha sözleşmemiz var. Biz kampa çağırdık. Dönmem derse kendi bileceği iş. Melo gidecek olursa ya içimizden o bölgeyi takviye ederiz ya da düşündüğümüz oyunculardan oraya takviye yaparız" ifadesini kullandı.