Sezer'den iyi haber

Almanya'da bir bar kavgasında bıçaklanan Sezer Öztürk'ün menajeri ve babası konu hakkında açıklamalarda bulundu. Sezer'in menajeri, "Futbol hayatı tehlikede değil. 14 cm'lik çizik var" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2014 Güncelleme 07 Ocak 2014, 00:00
Sezer’den iyi haber

İÇİNDEKİLER

Almanya'da bar kavgasında bıçıklanan ve futbol hayatının tehlikede olduğu yönünde açıklamalar yapılan Sezer Öztürk hakkında dün iyi haberler geldi.

KASIĞINDA YARA YOK
Sezer Öztürk'ün menajeri Özkan Doğan ve babası İsmail Öztürk konu ile ilgili Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Sezer Öztürk'ün menajeri Özkan Doğan; "Ali Güneş bir televizyon programına bağlandı neden bağlandı onu da anlamıyoruz. Anası değil, babası değil, menajeri değil neden bağlandı gerçkente merka ediyoruz. Sezer'in kasığında bir zedelenme yok, 14 cm'lik bir çizik var kesilecek ve içindeki kan pıhtılaşması alınacak. Kasığında biz zedelenme yok üst tarafta çizik var. Sezer'in futbol oynamasındna engel hiçbir şey yok, problem olmayacak inşallah" diye konuştu.

SEZER BURDA BIÇAKLANDI
Sezer Öztürk arkadaşı ile birlikte gittiği bir dans okulunun lokalinde bıçaklanmıştı. Bıçaklanma olayının ardından Sezer'in bacağında önemli bir damarının kesildiği ve futbol hayatının tehlikeye girdiği belirtilmişti.