Ünlüler afet bölgesine destek vermeye devam ediyor

Yüzyılın felaketinde yaşanan binlerce can kaybı, ülkemizi yasa boğdu. Ünlüler ise ilk günden beri afet bölgesine destek vermeye devam ediyor. Magazin dünyasının birçok ismi yaraları sarmak için deprem bölgesine gidiyor. İşte sizler için derlediğimiz 9 Mart tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2023 Güncelleme 09 Mart 2023, 06:58
Ünlüler afet bölgesine destek vermeye devam ediyor

İÇİNDEKİLER

6 Şubat'tan itibaren topladığı yardımları göndermeye başlayan Demet Akalın, Hatay'a gitti. Dolaştığı çadır kentlerde yanında getirdiği pasta ve minik kekleri çocuklara dağıttı.



Ezgi Mola ise Adıyaman'daki afetzedeleri ziyaret etti. Çadırlardaki depremzedeler ile bir araya gelen Mola, "Yanınızdayız" mesajı verdi.



Pınar Altuğ da Hatay'da başka bir çadır kentte depremzedelerin dertlerini dinleyip moral verdi. Takipçilerine seslenerek ihtiyaç listesi verdi, tişört ve terlik istedi.



İLK GÖRÜŞTE AŞK
Jessica May, bir dergiye samimi açıklamalarda bulundu. Hüseyin Kara ile mutlu bir evliliği olan May, "İlk görüşte aşık olanlardanım" diyerek şunları söyledi: "Aşk; sadık kalmayı ve fedakar olmayı istiyor. Her şeyin başlangıç noktası gibi" Kendini geliştirdiğini söyleyen güzel oyuncu, "İşleyen demir pas tutmazmış. Her alanda kendimi geliştirmeye çalışıyorum" dedi.



TARZ CENGİZ
Fransa'nın Marsilya takımında oynayan Cengiz Ünder, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Giyim tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Ünder, işlerini halletmek için izin alarak birkaç günlüğüne İstanbul'a geldiği söyledi. Her şeyin yolunda olduğu söyleyen futbolcu daha sonra bir kafeye geçerek arkadaşları ile buluştu. Doğan SAVAŞ



KARA MELEK
Son dönemlerde yaptığı hareketler ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, konuşulmaya devam ediyor. Güzel oyuncu siyahlar içinde yerde verdiği pozla binlerce beğeni aldı. Boluğur'a, "Üşütüceksin", "Merve düştüğü yerden kalkmasını bilir" gibi yorumlar yapıldı.



HEYECAN DORUKTA
"Aldatmak" dizisinin yeni bölüm konusu şöyle; Elmas'ın, Yeşim'in arkasından yürüttüğü gizli operasyon sayesinde dosya doğru ellere ulaştırılmıştır. Yeşim için artık hesap verme zamanı gelir. Kendisinin her zaman yanında olan Sezai'ye iyilik yapmak isteyen Güzide, Sezai'nin kızını bulmak için, kaynaklarını kullanarak harekete geçer. Yeniden tutunmaya çalıştığı kariyerine ise Tarık'ın vuracağı gizli darbeden habersizdir. Tolga ile olan ayrılığının üstesinden hala gelememiş olan Oylum pişman olsa da ilişkisini toparlaması mümkün gözükmemektedir.



İKİNCİ FİLMİ
Yıllar önce Azerbaycan'da "Tahmina" filminde tek Türk oyuncu olarak başrolde yer alan oyuncu Meral Konrat, yıllar sonra yeniden Azerbaycan'da romantik komedi tadındaki "Elçilik" sinema filmi ile sinemaseverle buluşuyor.



İSYAN 'HADİSE'Sİ
Deprem ardından ülkede normale dönüş yaşanmaya çalışırken Hadise isyan bayraklarını açtı. Hadise sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak içini döktü. Ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı: "Hepinize soruyorum; Tıklanma ve görüntüleme alabilmek için bu acele neden? Biraz saygı, yas henüz bitmedi. Dünyalarımız çöktüğünde bu resimler bizim hayatımıza sonsuza dek musallat olacak"



HAYATIMDA KİMSE YOK
Ayça Ayşin Turan'ın Umut Evirgen'e gönlünü kaptırdığı iddia edilmişti. Turan önceki gün Etiler görüntülendi. Güzel oyuncu gazetecileri karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Turan, hakkında çıkan aşk haberleri sorulunca, "Gerçekten bunları konuşmanın ne yeri nede zamanı" diyerek soruları yanıtsız bıraktı. Güzel oyuncu, muhabirlerin ilişki hakkında bilgi almak için ısrarlı soruları karşısında "Yok öyle bir şey, hayatımda kimse yok. Olsa saklamayacağım" dedi. (Doğan SAVAŞ)



ZOR DÖNEM
Hazal Filiz Küçükköse önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Aracını beklediği sırada objektiflere takılan güzel oyuncu muhabirler ile ayaküstü sohbet etti. Küçükköse, "İyiyiz demek içimden gelmiyor şu dönemde, çok zor günler geçiriyoruz, umarım yaralarımızı hep birlikte sararız" diyerek oradan ayrıldı.



YOĞUN TEMPO
İbrahim Selim, geçtiğimiz gün Zincirlikuyu'da görüntülendi. Selin, yavaş yavaş artık çalışmalara başladıklarını ve bu süreci bir hayli yoğun bir tempoda geçirdiklerini söyledi. Tarzıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, yanına gelen sevenlerini kırmayıp bir onlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.



GİZEMLİ ARKADAŞ
Aytaç Şaşmaz, geçtiğimiz gece Kuruçeşme'de gizemli bir kadınla görüntülendi. Şaşmaz, "Araçtaki hanımefendi benim arkadaşım, aşk yok yani" diyerek güldü. Ardından depremle ilgili konuşan Şaşmaz, "Biz de tiyatro oyunumuzun gelirini bağışlama kararı aldık" dedi. Ardından aracına binmek için hareketlenen oyuncu, "Tekrar belirtmek istiyorum, hanımefendi arkadaşım" dedikten sonra oradan ayrıldı. (Doğan SAVAŞ)



İYİ Kİ DOĞDUN BEROM
Ebru Şallı, oğlu Beren Tan için sosyal medyadan duygusal bir paylaşımda bulundu. Oğlunun doğum gününü kutlayan Şallı, bebeklik ve çocukluk fotoğrafını paylaşıp fotoğrafın altına, "İyi ki'm Berom" notunu ekledi.



OYUNCULUĞU BIRAKTI
Anıl Tetik, geçtiğimiz gün Nişantaşı'ndaydı. Ünlü oyuncu, "Ne yapıyorsunuz?" sorusuna, "Hiçbir şey yapmıyorum. Çünkü oyunculuğu bıraktım. Kendi şirket işlerime yöneldim" yanıtını verdi. Turizm şirketi olduğu bilinen Tetik'in radikal kararı, herkesi şaşırttı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN