Aleyna Tilki'den olay sözler! Sosyal medyadaki gösterişli hayatının perde arkasını anlattı

Aleyna Tilki sosyal medyadaki hayatının gerçek olmadığını dile getirip ağlayan Bella Hadid, Aleyna Tilki’ye ilham verdi. Genç şarkıcı olay sözleriyle sosyal medyadaki gösterişli hayatın perde arkasını anlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2021 Güncelleme 12 Kasım 2021, 08:42
Aleyna Tilki’den olay sözler! Sosyal medyadaki gösterişli hayatının perde arkasını anlattı

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü model Bella Hadid, geçtiğimiz gün "Sosyal medya gerçek değil" diyerek ağladığı anlara ait fotoğraflarını milyonlarca takipçili hesabından paylaşmıştı.



Büyük ses getiren bu paylaşımlar Aleyna Tilki'ye de ilham verdi. Sanal dünyanın yalan olduğunu söyleyen Aleyna Tilki, yaptığı paylaşımla içini döktü.



21 yaşındaki şarkıcı "6 yıldır dünyayı geziyorum. Hayal ettiğim yıldızlarla çalışıyorum. Gencim, popülerim ve olabilecek tüm konfora sahibim şükür. Ama mutluluğun Instagram filtreleriyle bir ilgisi yok. Herkes kendi orijinalliğinde eşsizdir. Hüzün her zaman içimizde bir parçadır. Ve kimsenin hayatı prenses hayatı değildir" dedi.



Gençlerin doğallıktan yana olmaları gerektiğini söyleyen Aleyna, sözlerini şöyle sürdürdü: "Eğer ben size bir mutluluk pazarlamak isteseydim her gün gittiğim restoranlar ve bir araya geldiğim dünya starlarıyla fotoğraflar paylaşırdım.



Ama benim içimden her zaman sahip olduklarımı değil ödediğim bedelleri göstermek geldi.



Fazla kiloları, mutsuzlukları, umutsuzlukları, çaresizlikleri ben görmezden gelemeyeceğim.



Hepimiz sizden biriyiz." Dünya starı olma yolunda ilerleyen Aleyna Tilki'nin bu sözleri "Bella Aleyna" dedirtti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN