Amine Gülşe ile evlenen Mesut Özil ‘İşte Türk evladı’ dedirtti!

Dün Amine Gülşe ile evlenen Mesut Özil, ‘İşte Türk evladı’ dedirtti. Kına gecesine ‘Ölürüm Türkiyem’ şarkısıyla giriş yapan Arsenal’in yıldızı, düğün öncesi tüm örflere uydu. 16 bin kişiye düğün yemeği dağıtan futbolcu, ‘Hediye istemiyoruz; bunun yerine ameliyat ettireceğim bin çocuk için bağış yapın’ dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2019 Güncelleme 08 Haziran 2019, 09:42
Amine Gülşe ile evlenen Mesut Özil ‘İşte Türk evladı’ dedirtti!

İÇİNDEKİLER



D
ün akşam Four Seasons Bosphorus Otel'de muhteşem bir düğünle Amine Gülşe ile dünyaevine giren Mesut Özil, bir kez daha "Helal olsun" dedirtti. Formasını giydiği İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'den haftada 350 bin sterlin (yaklaşık 2 milyon 580 bin TL) kazanan yıldız futbolcusu, her ne kadar Almanya'da doğup büyüse de örf ve adetlerine ne kadar bağlı olduğunu yine kanıtladı.


ERDOĞAN NİKAH ŞAHİDİ OLDU
Başkan Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Arsenal'in yıldızı Mesut Özil ile Türkiye Güzeli Amine Gülşe'nin düğününe katıldı. Çiftin nikah şahitliğini yapan Erdoğan, Öziller'e mutluluklar diledi.


ÜLKEMİZİN GURURU OLMAYA DEVAM...
Düğünden bir gece önce düzenlenen kına gecesine nişanlısıyla "Ölürüm Türkiyem" şarkısı eşliğinde giriş yapan Mesut Özil, dün sabah da gelin alma töreni gerçekleştirdi. 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe'yi baba ocağından almaya giden Özil, davullu zurnalı bir tören yaptı.


Amine Gülşe'yi teslim alıp düğün konvoyu eşliğinde nikahın yapılacağı otele giden Mesut Özil, Türk geleneklerinin hiçbirini es geçmedi. Mesut Özil, düğünden önce de yaptığı yardımlarla bir kez daha Türkiye'nin gururu olduğunu dosta düşmana ilan etmiş oldu...



GELİN KONVOYU YAPTI
Baba ocağından Özil'in davul zurnayla aldığı Amine Gülşe, nikahın kıyılacağı otele Özil'le el ele gitti.


Güzeller güzeli Amine Gülşe, kına gecesi boyunca hiç yerinde durmadı. Bergamalı olan Gülşe, kına töreninde kendi yöresine ait ettiği dansla da davetlerini coşturdu.


1000 ÇOCUĞU AMELİYAT ETTİRECEK
Düğünden bir gün önce açıklama yapan Mesut Özil, "Düğün hediyesi istemiyoruz, yardıma muhtaç çocukların ameliyat masraflarını üstlenirseniz çok seviniriz" açıklaması yaptı. Özil, açıklamasını sürdürdü:

"Yaşamı değiştiren ameliyatları yapamayan aileleri finanse ederek 1000 çocuğa daha iyi bir gelecek vereceğiz." Yıldız futbolcu ile Gülşe, Mesut'un üyesi olduğu BigShoe Vakfı aracılığıyla tam 1000 çocuğun tüm masraflarını üstlenecek.


16 BİN KİŞİYE DÜĞÜN YEMEĞİ
Mesut Özil, dün Türk Kızılay'ına düğün yemeği için bağış yaptı. Özil, Türkiye'deki 14 farklı aşevinden 14 bin, Suriye ve Türkiye'deki kamplarda kalan savaş mağdurlarına da 2 bin olmak üzere 16 bin kişiye yemek verdirdi.

Yetkililer, şu açıklamayı yaptı: "Bizleri ayakta tutan bu kardeşliği yayma duygusudur. Bilindiği gibi düğünlerimizde düğün yemeği çıkartılır. Bugün 16 bin kişi, Mesut Özil kardeşime ve sevgili eşine dualarını gönderdi."