Eda Taşpınar, damak tadında da farkını ortaya koydu

Marjinal kıyafetleriyle dikkat çeken Eda Taşpınar, damak tadında da aynı yolu izledi. Geçen hafta Fransa'nın gözde kayak merkezi Courchevel'e giden ikoncan, dünkü paylaşımlarıyla şaşırttı.
Taşpınar, salyangoz ve yavru yılan balıkları yedi. İkoncan, görenlerin iştahını kapatan bu ilginç menüsü içinse yüzlerce euro ödedi.
Taşpınar, iştah kapatan bu menüyü paylaşınca sosyal medyada espri konusu oldu.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.