Ahmet Kural - Sıla aşkı adliyede bitti

Sıla’nın şarkısında dediği ‘iki satırlık adam’, Ahmet Kural çıktı! Popçunun dün verdiği ifadeye göre; aşkı Kural, 29 Ekim’de sabaha karşı tam 45 dakika popçuya vahşice saldırdı. Mahkeme, oyuncunun Sıla’ya 3 ay yaklaşmamasına karar verdi. Gerekirse alkol tedavisi görecek olan Kural, kararı delerse hapis yatacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Kasım 2018 Güncelleme 02 Kasım 2018, 00:51
Ahmet Kural - Sıla aşkı adliyede bitti

İÇİNDEKİLER



Aşklarına
ikinci şansı veren Sıla ile Ahmet Kural cephesinde şok gelişme… Yedi ay önce Kural'dan şiddet gördüğü için ayrılığı iddia edilen ancak o dönem bunu yalanlayan 38 yaşındaki şarkıcı, dün Ahmet Kural'dan 'kasten yaralama', 'tehdit' ve 'hakaret' suçlamasıyla şikayetçi oldu. 29 Ekim sabahı 04.00'te Kural'ın Zekeriyaköy'deki evinde darp edilen Sıla'nın ifadesi ise kan dondurdu. Kural'ın aşırı alkollü olduğunu belirten Sıla, tam 45 dakika yaşadığı işkenceyi şöyle anlattı:


'YERLERDE SÜRÜKLENDİM'
"Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu. Kaçarken yakalayıp kafama kül tablasıyla vurdu. Saldırı 45 dakika sürdü. Panikle kapıyı açtım, beni şoförüm kurtardı." Sıla'nın Ahmet Kural için 'hunharca ve vahşice saldırdı' ifadelerinin bulunduğu dilekçesi üzerine İstanbul Aile Mahkemesi, şu kararı verdi:


HAKARET YASAK...
Ahmet Kural, Sıla'ya 3 ay yaklaşamayacak; şiddet tehdidi, hakaret, içeren söz ve davranışlarda bulunmayacak, varsa silahını güvenlik güçlerine teslim edecek. Alkol ve uyuşturucu bağımlılığı varsa tedavi görecek. Bu kararlara uymazsa 10 güne kadar 'zorlama hapis' yatacak.


KADINLAR İÇİN DİLSİZ KALMADI
GELEN destek mesajları üzerine şiddet gördüğünü yenileyip sosyal medyadan açıklama yapan Sıla, "Bu, fiziki hasarı bir yana insanın kadın tarafını darmadağın eden bir olaymış" dedi ve ekledi: "Susarsam önce kendime, sonra da bu ülkenin kadınlarına, şiddete karşı insanlarına haksızlık etmiş olacağım. Dilsiz kalmamayı seçiyorum. Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bununla hiç bir ilgisi yok!"


MOR GÖZÜNÜ KAMUFLE ETTİ
Dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na giden Sıla, yüzündeki morlukları güneş gözlüğü ile kamufle etti.
Sıla'nın Kural'ın darp etmesi sonucu vücudunda oluşan morlukların fotoğrafları da ortaya çıktı.


İŞTE DARP İZLERİ
Sıla'nın Kural'ın darp etmesi sonucu vücudunda oluşan morlukların fotoğrafları da ortaya çıktı.

İKİ SATIRLIK ADAM

BENGÜ: "Gücünü şiddetle göstermeye kalkan iki satırlık bir adam daha."
HADİSE: "Türkiye'nin en büyük sorunu kadına şiddet. İnsan olan hiçbir canlıya zarar vermez."
DENIZ SEKİ: "Şiddet, yetersiz kimsenin son barınağıdır. Sen hep güçlü ol güzel kadın."
MUSTAFA SANDAL: "Yeter artık! Nasıl adamsınız siz?"




'SADECE KOLUNU TUTTUM'
Şiddeti yalanlayıp Sıla'ya karşı dava açacağını söyleyen Kural, "Bu çirkin iddiaların hiçbirini kabul etmiyorum. Bahsi geçen gece karşılıklı itişme çıktı ve kolunu tuttum; o kadar" dedi.

Kural, Sıla'dan önce de eski aşkı Naz Çekem'in parmağını kırmıştı.