Son dakika: Sıla'yı darp eden Ahmet Kural'dan ilk açıklama

Sıla Gençoğlu'nun sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesi gündemi sarstı. Olay sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Sıla, ‘Hiçbir ceza yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek’ dedi. Sıla'yı darp eden Ahmet Kural ise Buket Aydın'la Kanal D Haber'e konuştu. Ahmet Kural, Sıla'yı darp etmesiyle alakalı "Bu çirkin iddiaların hiç birini kabul etmiyorum" dedi.

Giriş Tarihi 01 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 01 Kasım 2018, 22:34
Son dakika: Sıla’yı darp eden Ahmet Kural’dan ilk açıklama

İÇİNDEKİLER


Ahmet Kural'dan darp iddialarına yanıt...


Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Olay sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Sıla, 'Hiçbir ceza yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek' dedi.



Ahmet Kural'dan ilk açıklama geldi:

BU ÇİRKİN İDDİALARIN HİÇBİRİNİ KABUL ETMİYORUM
Ahmet Kural, Kanal D Haber'de açıklamalarda bulundu. Kural, "Öncelikle böyle çirkin iddialarla karşınızda olduğum için çok üzgünüm. Bu çirkin iddiaların hiçbirini kabul etmiyorum. 28 Ekim Salı günü Sıla ve ailem yemek yedik güle oynaya evimize geldik. Ayrıntılarını savcılığa vereceğim ifadeden de öğreneceğiniz üzere aramızda karşılıklı itişme çıktı. Bu esnada kolunu tuttum. Bunun dışında hiçbir iddiayı kabul etmiyorum. Bununla ilgili de hukuki yollara başvuracağım, maalesef çok üzgünüm çok." dedi.

SILA'NIN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



DAHA ÖNCE DE TOKAT ATTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Sıla ile oyuncu Ahmet Kural'ın sekiz ay önce birlikteliklerini noktalamıştı. Şubat ayında kıskançlık krizine giren Ahmet Kural'ın, Sıla'ya tokat attığı, 38 yaşındaki şarkıcının ise bunu affetmediği öne sürülmüştü.



'HİÇ AŞIK OLMADIM'

Ayrılık sonrası Kural verdiği bir röportajda, "Aşka inandım ama hiç aşık olmadım" ifadelerini kullanmıştı. Şubat ayındaki ayrılık sonrası Sıla ise saçlarında birçok kez değişikliğe gitmiş bu değişimler ayrılığın etkisi olarak yorumlanmıştı.