Berk Oktay'ın uygunsuz fotoğraflarını kimin sızdırdığı belli oldu

Oyuncu Berk Oktay ile boşanma aşamasında olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu'nun geçen aylarda sosyal medyada hızla yayılan müstehcen fotoğraflarının nasıl sızdırıldığı ortaya çıktı. Fotoğrafları sosyal medyaya sızdıran kişinin kimliği ise sizi şoke edecek

Giriş Tarihi 27 Temmuz 2018, 00:00 Güncelleme 27 Temmuz 2018, 18:16
Berk Oktay’ın uygunsuz fotoğraflarını kimin sızdırdığı belli oldu

İÇİNDEKİLER



Her şey, Berk Oktay'ın eşi Merve Şarapçıoğlu'nun yüzü gözü dağılmış fotoğrafının, Şarapçıoğlu'nun Instagram hesabından paylaşılması ile başlamıştı. Bu fotoğraf sonrası Berk Oktay'ın da çıplak fotoğrafları yayılmıştı.

Berk Oktay, geçen aylarda sosyal medya üzerinden yayılan uygunsuz fotoğraflarını kimin servis ettiğine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.


Oyuncunun avukatı Serdar Öktem, ''Sonucun böyle çıkabileceğini hayal edemezdik. Savcılığın başlattığı soruşturma çerçevesinde siber şube, fotoğrafların yayıldığı bilgisayarların IP numaralarının boşanmak üzere olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu, Şarapçıoğlu'nun annesi ve çalıştığı iş yerinin numaraları olduğunu açığa çıkardı. Bu bilgiyi öğrenmiş bulunmaktayız'' ifadelerini kullandı.

NELER OLMUŞTU?

Ünlü çiftin özel fotoğrafları, Merve Şarapcıoğlu'nun Instagram hesabından takipçilerle paylaşılmıştı. Hesabın hacklendiği ileri sürülmüş ve Oktay-Şarapçıoğlu ikilisi, kamuoyuna aşağıda görülen açıklamayı yapmıştı.

BOŞANMA KARARI GELDİ

​Bu açıklamadan kısa bir süre sonra yine çıplak fotoğraflar sızmış ardından Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu'nun boşanma davası başlamıştı. Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay'a ağır suçlamalarda bulunmuştu: ''Berk'in kazancını ailesinin yönetmesi bana olan güvensizliğinin göstergesi. Öfke kontrolü sorunu var, şiddet uyguluyor."