Çağatay'ın geri dönüşü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2013 Güncelleme 05 Mayıs 2013, 00:00
Çağatay’ın geri dönüşü

İÇİNDEKİLER

Çağatay Ulusoy yaşadığı o kötü birkaç günden sonra hiç ortalarda görünmeyip ailesinin yanında dinlenmeye çekildi. Bence en doğru kararı verdi. Hiç konuşmadı ve görünmedi. Kendi iç güdüsel kararı mıydı yoksa birilerinin yönlendirmesi miydi bilemiyorum ama ortada görünmeme kararı yerindeydi.
O ne anlatırsa anlatsın; karşısındakinin ne anlayacağı ve ne kadar anlayacağı önemliydi.
Kirizin ilk safhasını başarıyla atlattı ama kriz halen devam ediyor; ne yazık ki bitmiş değil.
Son birkaç gündür onu sahilde yürüyüş yaparken; sonrasında da deniz yoluyla Sortie'de eğlenirken gördük. Sortie'ye deniz yolu ile geldi aynı yoldan döndü.
O da insan ve bir genç... Dışarı çıkmak ve sosyalleşmek istiyor tabii. Gittiği, görüldüğü yerlerde halk tarafından, medya tarafından sevenleri tarafından gözlem altında.
Bulunduğu yerler, takıldığı yanlış arkadaşlar ümit vaat eden kariyeriyle ilgili büyük risk oluşturabilir. Yepyeni bir proje ve yeni bir ekiple yoluna devam edecek şimdi Çağatay Ulusoy.
Yeni dizisi bence ona çok iyi gelecek.
Kadrosu büyük titizlikle hazırlanıyor.
Her şey iyi olsun onun için...

* * *
HIDRELLEZ ONUNLA GÜZEL
Suzan Kardeş... Onu anlatmak için kelime bulamam ben çünkü kelimelere sığmaz onun yüreği. Sadece onu şu sözlerimle özetleyeyim: "Onu çok seviyorum". Sadece onu değil ailesini de çok severim ben. Kardeşi Neriman, rahmetli ağabeyi Kenan. Onlarla büyüdüm meslek hayatımın ilk gününden bugüne.
Türk Sanat Müziğinden, Pop müziğe ve eğlence dolu Balkan şarkılarından oluşan rengarenk repertuvarı ve geçmişin Hıdrellez bahçelerini sahneye taşıyan sürprizleri ile Suzan Kardeş 6 Mayıs Pazartesi akşamı Beyoğlu Zarifi'de olacak. Çok keyifli bir gece yaşatacağının garantisini veriyorum size. Hiç Hıdırellez kutlamadıysanız ya da eskiden kutlamış olup eskiyi hatırlamak isterseniz dedim ya tavsiyemdir.
Ayrıca Suzan Kardeş bu akşam Park Orman Hıdrellez etkinliğinde, yarın da Bursa Nilüfer Belediyesi Kültür Merkezi Hıdrellez etkinliğinde, 9 Mayıs'ta Ankara Uçan Süpürge Bilge Olgaç ödülünü alacak, 14 Mayıs'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde Goran Bregovic konserinde konuk sanatçı olacak...

* * *
BODRUM BU YAZ RAKİPSİZ
Her yaz dönemi aynı geyik yapılır... Şimdi ben de o geyik muhabbetini yapıyor gibi olacağım ama ben inandığım ve gördüğüm konu üzerinden ilerliyorum.
Bence her yıl yaşanan ve son birkaç yıldır Çeşme'nin yaz sezonuna damga vurma dönemi bu yaz bitiyor. Yine Bodrum eski popülerliğine kavuşuyor olacak.
2006 yılından bu yana Bodrum Türkbükü'ne yanaşan tekne sayısı her yıl azalıyordu. Herhangi bir heyecan yoktu.
Türkbükü eski popülerliğini kaybetmiş onun yerine Yalıkavak popülerliği ele geçirmişti. İstanbul'un en önemli mekanları ve en önemli işletmecileri Bodrum'da Türkbükü'nde olacak. Ve onlarla beraber Bodrum Türkbükü tekrardan canlanacak.
İstanbul'un en gözde mekanlarından Arnavutköy Balıkçısı, bu yaz Türkbükü'nün simgesi Ship a hoy'un iskelesinde olacak.
Emre Ergani, İstanbul'daki iki markasını Sess ve Biber'i Türkbükü'ne taşıyor.
Markalarının önemi büyük ama Ergani'nin Türkbükü'nde olması onun takipçileriyle yaş ortalamasının yükselmesine neden olacak.
Türkbükü'nün müdavimlerinin yakından tanıdığı Güverte Gökhan'ın başka bir mekanda yine canlı müzikle hizmet vereceği kulağıma gelenler arasında.
Bu yaz keyfi çıkarılır Bodrum'un.
***

Son dönemlerde parti verenler ve parti conceptleri İstanbul'da çok trend. Ben elimden geldiğince hepsini takip etmeye çalışıyorum.
Ama bir parti var ki; gelen kitlesi, eğlencesiyle çok başarılı buluyorum.
Ece Samlı ve İhsan Aygün'ün "Closer & Closer" adını verdikleri partileri. Çarşamba geceleri kimi görmek isterseniz orada. Şarkıcısı, sosyetesi, modacısı aklınıza kim geliyorsa. Orası neresi İstanbul Beyoğlu OdaKule'nin hemen yanında olan Rehab...
Ece Samlı rahmetli Cenk Koray'ın yeğeni... Ece, kendi çevresinde çok seviliyor.
Ece gezip eğlenmeyi çok severken bu uğraşını en yakın arkadaşı İhsan Aygün ile iş koluna çevirdi. Şimdi şehir dışlarından parti teklifleri gelmeye başladı.
Bu yaz Çeşme, Bodrum, İstanbul arasında mekik dokuyor olacaklar sanırım.
Çarşamba gecesi Rehab'a bir uğrayın.