Milyon dolarlık baba hediye!

50 yaşında ikinci kez Baba olan Serdar Bilgili'den Fransız sevgilisine büyük jest. New York'ta bir apartman dairesinde yaşayan Bilgili, aşkına 1 milyon dolara Hyde Park'ta bahçeli ev aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2013 Güncelleme 25 Nisan 2013, 02:12
Milyon dolarlık baba hediye!

İÇİNDEKİLER

SEVGİLİSİNİ UÇURDU
Beşiktaş Spor Kulübü eski başkanı işadamı Serdar Bilgili, geçtiğimiz günlerde 50 yaşında ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Bilgili'nin Fransız model sevgilisi Amelie Latournald; 3 Nisan'da, New York'ta Ali adını verdikleri oğullarını dünyaya getirmişti. Ünlü işadamı baba olmanın sevinciyle havalara uçarken sevgilisini de milyon dolarlık jestiyle uçurdu.

YENİ AŞK YUVASI
New York'ta bir apartman dairesinde yaşayan Serdar Bilgili, oğlu Ali'nin ve Fransız aşkının daha rahat edebilmesi için hemen harekete geçti. Bir dönemin hızlı çapkını, yeni aşk yuvasını New York'taki Hyde Park'ta buldu. Apartman dairesinde yaşamak istemeyen Bilgili, çocuğunun annesine 1 milyon dolara bahçeli bir ev hediye etti. Amelie bu jest karşısında şaşkına uğradı.

HER ŞEY ALİ İÇİN
Ali'nin üzerine titreyen Bilgili'nin şu sıralar iş hayatını askıya aldığı öğrenildi. Ünlü işadamı, siyahi sevgilisinden olan oğlunun kendisi gibi beyaz tenli olmasına ise ayrıca sevindi. Sürekli oğlu Ali'nin fotoğraflarını çeken Bilgili, dostlarına oğlunun fotoğraflarını gösteriyormuş.

ARTIK EVİNİN HANIMI
50 yaşındaki Serdar Bilgili'nin sevgilisi Amelie ise 30 yaşında. Ünlü model Serdar Bilgili'yle yaşadığı aşktan önce birçok ünlü markanın reklam yüzü olmuştu. Amelie, artık evinin kadını oldu.

HALiL ÇiLiNGiR