Kavurmayı salatayla yiyin

Diyetisyen Gökçe Bönce, Kurban Bayramı öncesi sağlıklı beslenme konusunda uyarıyor. Günlük tüketilen et miktarının 200 gramı geçmemesi gerektiğini söylüyor.

Diyetisyen Gökçe Bönce, Kurban Bayramı öncesi sağlıklı beslenme konusunda uyarıyor. Günlük tüketilen et miktarının 200 gramı geçmemesi gerektiğini söylüyor. Etin, haşlama ya da ızgara yöntemiyle pişirilmesinin daha sağlıklı olduğunu belirtiyor. "Kavurma mutlaka salatayla tüketilmeli. Etin sebzelerle pişirilmesi daha sağlıklıdır. Yanına C vitamini içeren bol limonlu bir salata ile de etler tüketilebilir" diyor. Kalp hastalığı ve hipertansiyonu olanların et tüketiminde aşırıya kaçmamasını söylüyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.