Mangal keyfi zehir olmasın

Yaz aylarının gelmesiyle mangal sezonu açıldı. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Ufuk Şenköylü, mangalın kolon kanseri riskini artırdığını açıkladı. "Diyabet, sigara, gece vardiyasında çalışma, mangalda pişirilmiş etin aşırı tüketimi kolon kanseri riskini artrırır. Kolon kanserinden korunmak için baklagil, sebze, meyve, süt ve sarımsak tüketilmelidir" ifadesini kullandı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.