Kanserin ilacı bir kaşık bal

Çağın vebası kanser, hem kendi hayatımızı hem de sevdiklerimizin hayatını tehdit ediyor. Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Hakan Karagöl, şekerli besinlerin kansere neden olduğu konusunda uyarıyor. Özellikle ekmek, makarna, börek gibi hamurlu gıdalar, pirinç, patates, mısır gibi glisemik indeksi yüksek gıdalardan uzak durmak gerektiğini belirtiyor. Şeker oranı yüksek olmasına rağmen balın içeriğindeki olumlu maddeler ile kanserle savaştığını vurgulayan Prof. Dr. Karagöl, şöyle devam ediyor: "İstanbul Üniversitesi'nde meme kanser hücrelerinde yapılan bir çalışmaya göre kestane ve çam balı meme kanseri hücrelerini öldürücü etkiye sahip. Yine kanser hastalarının lifli yapıya sahip meyve ve sebzeleri yiyebilir. Karpuz, kavun, şeftali, tatlı elma, çilek, incir tüketilebilir ancak aşırıya kaçmamalıdır."

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.