Şehir hastaneleri personel alımı başvuru şartları... 2022 yılı şehir hastaneleri personel alım ilanları ve iş başvuru formu!

Şehir hastaneleri Türkiye’nin en büyük hastaneleri arasında yer alıyor ve sık sık olarak istihdam sağlanmaya devam ediyor. Her gün binlerce hastanın ziyaret ettiği, istihdam kuvveti yüksek ve kuvvetli sağlık hizmetinin sunmuş olduğu kent hastanelerinde inşaatı biten ya da süren, faaliyette tespit edilen bütün binalar amacıyla personel alımı yapılmaya devam ediyor. İşte şehir hastaneleri personel alımı başvuru şartları ve tüm detayları sayfamızda yer alıyor.

Giriş Tarihi 13 Şubat 2022, 11:42 Güncelleme 13 Şubat 2022, 11:44
Şehir hastaneleri personel alımı başvuru şartları... 2022 yılı şehir hastaneleri personel alım ilanları ve iş başvuru formu!

İÇİNDEKİLER

Sağlık Bakanlığı 2022/1 Dönem 4924 Sözleşmeli Personel Geçiş İlanı Yayımlandı

Sağlık Bakanlığı az evvel duyuru yayımlayarak Uzman Tabip be Tabip adayları amacıyla sözleşmeli personel pozisyonuna geçiş amacıyla kura müracaatı 14 - 21 Şubat 2022

Kura işlemlerine müracaatlar 14 Şubat 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 21 Şubat 2022 tarihine kadar gerçekleştirilecek. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar Başvuru formlarının hastane evrak biriminden son müracaat tarihine kadar tarih ve sayı kaydı almış olması ve personel birimi doğrultusundan listelenerek tek üst makale ve teslim tutanağı hazırlanarak kurye ile son teslim tarihine kadar Müdürlüğümüz Sözleşmeli İl Yöneticileri Atama Birimine (201 nolu oda) elden teslim edilmesi gerekmektedir.)

Son dakika haberi! Son dakika gelişmesinin son haber detayları sayfamızda yer alıyor

Şehir Hastaneleri İş İlanları

Şehir Hastaneleri çoğu sağlık personeline ve teknik personele ulaşmak amacıyla çevrimiçi üzerinden de açık iş pozisyonlarını yayınlamaktadır. Şehir Hastanesinde çalışılabilecek pozisyonlar şunlardır:

Büro Personeli alımı
Hemşire Alımı
Sağlık Teknikeri Alımı
Sağlık Teknikeri Alımı
Röntgen Teknikeri Alımı
Diğer sağlık personeli alımı vb.

Şehir Hastaneleri İş Başvuruları

Şehir hastaneleri bulunduğu illerde alım gerçekleştirmek amacıyla ilanlar çıkmaktadır. Bu her biri devlete bağlı bulunduğu amacıyla ilanlar resmi niteliktedir. Başvurunuzu ilan.gov.tr, İŞKUR, Resmî Gazete gibi platformlar üzerinden yapılabilir ve takip edebilirsiniz.

https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kamu-memur-alim-ilanlari

Şehir Hastaneleri Hakkında

Şehir Hastaneleri ülkemizde Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığınca kurulan yapılardır. Eğitim-Araştırma Hastanelerinden değişik olmasının en mühim özelliği çevresel sıhhat kompleksleri olmasıdır.

Şehir hastanelerinin bağlılığı devletedir. Bu sebeple özel hastanelerden olabildiğince değişiktir. Türkiye'nin her ilinde sahip olunan olan kent hastaneleri gittikçe daha da fazlalaşmakta ve 2022 senesi içinde inşaatı süren çoğu kent hastanesi de açılışa hazırlanmaktadır. Karşılamayı hedeflemektedir.

İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR MESLEKLERE GÖRE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ