İnsanlıktan nasibini almamış!'' Hadsizlik... EDHO'da izleyici şoke oldu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. bölüm fragmanı

ATV'nin her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 189. yeni bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Sevilen diziye bu akşam Kimsesiz Doğan'ın Hamdi Kormaz'ı asması damga vurdu. Peki merakla araştırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Alpaslan'ın muhteşem geri dönüşü çok konuşuldu.

Giriş Tarihi 12 Nisan 2021, 07:43 Güncelleme 18 Nisan 2021, 13:19
İnsanlıktan nasibini almamış!’’ Hadsizlik... EDHO’da izleyici şoke oldu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. bölüm fragmanı

İÇİNDEKİLER

Atv'nin 6 sezondur devam eden dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, özellikle Kurtlar Vadisi hayranlarının büyük bir ilgiyle takip ettikleri yapımlar arasında yer alıyor. Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6. sezonunda da heyecanını kaybetmeden devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 189. son bölümü ekrana geldi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 190. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

İşte fragman:

HIZIR'IN SAVAŞI BÜYÜYOR

Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli'nin ölüm emrini veren Tuncay'ı yakalar. Tuncay'ın bağlı olduğu şebekeyi çözmek ve eşinin intikamını almak için gözünü karartan Hızır Çakırbeyli, vereceği bu savaşta en çok ailesine ve dostlarına güvenir.

HIZIR'IN YAVUZ PLANI NE?

Tuncay'ı sorgulaması için İlyas'a izin veren Hızır Çakırbeyli, bir yandan da Bahar'ın yardımıyla Yavuz'u kendi tarafına çekmeye hazırlanır.

TUNCAY EBRU GERÇEĞİNİ AÇIKLIYOR

Tuncay'ın söylediklerini dinlemesi için Yaman Korkmaz'ı çağıran İlyas Çakırbeyli ve Behzat Façalı, duydukları karşısında adeta şok yaşar.

BEHZAT DELİYE DÖNÜYOR

Tuncay, Korkmazlarla yeşermeye başlayan dostluk filizini kesmek için Yaman Korkmaz ve Avukat Ebru'nun gizli aşk yaşadığını Behzat'a söyler.

HIZIR ÇAKIRBEYLİ TUNCAY'I ÖLDÜRÜYOR

Tuncay'ın yakalanmasıyla panik yaşayan istihbarat İlhan'ın yaptığı hamle ise ortalığı daha da karıştır. İlhan yüzünden Tuncay'ı elinden kaçıracağını anlayan Hızır Çakırbeyli, silahına davranır.