Star TV o dizinin fişini çekti! Hayranları büyük şok yaşadı! Atagül’den sonra sayfa kapanmıştı

Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül'ün hastalığı sebebiyle yerini Tuba Büyüküstün'e bırakmıştı. Sevilen dizi ile ilgili ortaya atılan iddialar dikkatlerden kaçmadı. Bülent Şakrak, Gözde Çığacı ve Özlem Çakar Yalçınkaya gibi sevilen oyuncuların diziye veda etmesi akıllara Sefirin Kızı final mi yapacak sorusunu getirmişti.

Giriş Tarihi 12 Nisan 2021, 07:59 Güncelleme 20 Nisan 2021, 15:26
Star TV o dizinin fişini çekti! Hayranları büyük şok yaşadı! Atagül’den sonra sayfa kapanmıştı

İÇİNDEKİLER

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sefirin Kızı dizisi hakkında meraklı arayış devam ediyor. Her hafta dizinin yayın saatinde merak edilen sorular peş peşe araştırılıyor. Yayın yaşamına ilk olarak 2019 senesinin Aralık ayında başlayan Sefirin Kızı dizisinde artık defter kapanıyor.

Star Tv ekranlarından her Pazartesi akşamında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde her geçen gün final iddiaları güçleniyor. Sevilen dizinin hayranları bu iddialar karşısında üzülürken yapımcılardan net bir cevap bekleniyor.

Özellikle son dönemde Sefirin Kızı dizisinin oyuncu kadrosunda yapılan değişiklikler izleyiciler tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştı. Sevilen oyuncular Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu'nun ayrılığı derken önemli bir veda daha yaşandı.

Dizinin izlenme oranlarını yükseltmek için kadroya Tuba Büyüküstün dahil edilirken diziden ayrılan isimlerin sayısı arttı.

Son olarak Bülent Şakrak, Gözde Çığacı ve Özlem Çakar Yalçınkaya'nın peş peşe Sefirin Kızı oyuncu kadrosundan ayrılması dikkatlerden kaçmadı. Bu ayrılıkların hemen ardından kulislerde Sefirin Kızı dizisini final yapacağı konuşulmaya başlandı. Sosyal medyaya da sıçrayan bu iddialar, Sefirin Kızı hayranlarına derin bir üzüntü yaşattı.

Neslihan Atagül'ün yakalandığı hastalık sebebiyle diziden ayrılmak zorunda kalması, Sefirin Kızı izleyicilerinin de kaderini belirleyen değişim oldu. Ünlü oyuncu diziden ayrıldıktan sonra bir başka ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile anlaşıldı ve oyuncu kadrosuna dahil edildi.

Star Tv'nin pazartesi ekranları yayınlanan fenomen dizisi Sefirin Kızı'nda köklü değişiklikler sadece bununla sınırlı kalmadı. Dizinin sevilen oyuncu kadrosunda yaşanan değişimler kulislerde Sefirin Kızı dizisi final yapacak iddialarını güçlendirdi. Senaryoda yapılan değişiklikler Sefirin Kızı dizisinin izlenme rakamlarına olumlu yansımadı.

Son olarak dizide Kahraman Boz karakterini canlandıran Bülent Şakrak da Sefirin Kızı ile yollarını ayırdı. Gözde Çığacı ve Özlem Çakar Yalçınkaya'da dizinin oyuncu kadrosundan çıkarılmıştı.