Gözler onun üzerinde! Maraşlı'nın Celal'i şaşkına çevirdi! Karizmatik oyuncu Burak Deniz gerçekte...

Maraşlı'nın Celal'i Burak Deniz hakkındaki gerçek duyanları şaşkına çevirdi. atv'nin sevilen dizisi Maraşlı'da Celal Kün karakterini canlandıran karizmatik oyuncunun özel hayatı merak konusu oldu. Hayranları Burak Deniz'i didik didik araştırıken hakkındaki o bilgi hayrete düşürdü. İşte duyunca sizinde çok şaşıracağınız o bilgiler...

Giriş Tarihi 11 Nisan 2021, 23:49 Güncelleme 11 Nisan 2021, 23:55
Gözler onun üzerinde! Maraşlı’nın Celal’i şaşkına çevirdi! Karizmatik oyuncu Burak Deniz gerçekte...

İÇİNDEKİLER

Maraşlı'nın Celal'i Burak Deniz hakkındaki gerçek duyanları şaşkına çevirdi.

ATV'nin heyecanla takip edilen dizisi Maraşlı seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Maraşlı'da Celal Kün karakterini canlandıran Karizmatik oyuncu Burak Deniz ise hakkındaki gerçek ile şaşkına çevirdi.

Dizinin en beğenilen karakterleri arasında başı çeken oyuncunun özel hayatı hayranları tarafından merak edilirken ortaya çıkan bilgiler ise hayrete düşürdü.

İşte Burak Deniz hakkındaki o bilgiler...

BURAK DENİZ KİMDİR?
Atv'nin başarılı dizisi Maraşlı'da başrol karakteri Burak Deniz ilk oyunculuk deneyimini Kolej Günlüğü dizisiyle kazanırken öte yandan sırasıyla Sultan, Kaçak, Medcezir ve Tatlı Küçük Yalancılar, Gecenin Kraliçesi, Aşk Laftan Anlamaz ve Bizim Hikaye isimli yapımların oyuncu kadrosunda yerini aldı.

Burak Deniz, 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Anne baba O küçükken ayrılmışlar. Üniversitede sanat tarihi okudu.

Burak Deniz, 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı'nın yaptığı "Kolej Günlüğü" adlı dizide Onur karakterini canlandırırken,Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte oynadı. 2012 yılında "Sultan" dizisinde Tarık karakterini canlandırırken, Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak,Nur Sürer, Settar Tanrıöğen ile oynadı.

2013 - 2014 yılları arasında "Kaçak" dizisinde Burak Topçuoğlu karakterini canlandırırken, Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, Yağmur Tanrısevsin, İnanç Konukçu, Hasan Küçükçetin ile beraber rol almıştır.

2015 yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız,Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadılar.

Filmleri ve Dizileri :
2015 - Tatlı Küçük Yalancılar (Toprak) (TV Dizisi)
2015 - Medcezir (Aras) (TV Dizisi)
2013 - 2014 - Kaçak (Burak Topçuoğlu) (TV Dizisi)
2012 - Sultan (Tarık) (TV Dizisi)
2011 - Kolej Günlüğü (Onur) (TV Dizisi)

MARAŞLI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?
Maraşlı, Özel Kuvvetlerden ayrılan eski bir askerdir. Kendine bir sahaf dükkanı açarak hayatını hasta olan kızı Zeliş ile ilgilenerek ve kitap satarak geçirme kararı almıştır.

Ta ki bir gün dünyalar güzeli Mahur Türel, Maraşlı'nın sahaf dükkanından içeri girene kadar. Türkiye'nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel'in, çocuklarından en kıymetlisi olan Mahur'un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer.

Mahur'un istemeden karıştığı olaydan, hayatını Maraşlı kurtarır. O gün kaderleri birbirine bağlanır...

MARAŞLI'DA ROL ALAN OYUNCULAR

Burak Deniz - Maraşlı

Alina Boz - Mahur

Kerem Atabeyoğlu - Aziz Türel

Saygın Soysal - Savaş

Serhat Kılıç - Necati

Cemil Büyükdöğerli - İlhan

Rojda Demirer - Firuzan

Melis İşiten - Dilşad

Cihan Yenici - Ozan