Survivor'ın yenisi Aleyna Çalışkan çıka çıka kim çıktı yarışmadan yarışmaya gezmiş! Bu buzdağının görünen yüzü Survivor Aleyna meğer...

TV 8 ekranlarında yayın hayatına başlayan Survivor 2021, kısa sürede izleyicinin dikkatini toplamayı başardı. Birbirinden iddialı yarışmacıların ünlüler-gönüllüler formatında hayatta kalma ve şampiyon olma mücadelesi verdiği Survivor 2021'de ünlüler takımının yanı sıra gönüllüler takımı da adından oldukça söz ettiriyor. Takımdan Emin Günenç'in sakatlığı nedeniyle diskalifiye olmasının ardından takviye olarak yedek bir yarışmacı Survivor gönüllüler kadrosuna katıldı. Bu isim Aleyna Çalışkan oldu. 1998 doğumlu Aleyna Çalışkan vücut geliştirme şampiyonu. Instagram fotoğrafları ağızları açık bırakan Aleyna Çalışkan hakkında bu gerçeklerle de bir şaşkınlık dalgası daha yarattı. Meğer diğer Survivor yarışmacılarında olduğu gibi Aleyna Çalışkan da ekranlardan aşina olduğumuz biriymiş.

Giriş Tarihi 02 Şubat 2021, 15:53 Güncelleme 03 Şubat 2021, 10:32
Survivor’ın yenisi Aleyna Çalışkan çıka çıka kim çıktı yarışmadan yarışmaya gezmiş! Bu buzdağının görünen yüzü Survivor Aleyna meğer...

İÇİNDEKİLER

Survivor'ın yenisi Aleyna Çalışkan çıka çıka kim çıktı yarışmadan yarışmaya gezmiş! Bu buzdağının görünen yüzü Survivor Aleyna meğer... 14 sezondur yayınlanan Survivor, TV 8 ekranlarında yeniden izleyiciyle buluştu. Ünlüler ve gönüllüler takımının yarışmacılarının kıyasıya rekabet halinde olduğu Survivor 2021'de yarışmacılar hakkında pek çok detay da merak ediliyor. Emin Günenç'in diskalifiye olmasının ardından gönüllüler takımına gelen Aleyna Çalışkan dikkat çekiyor. Aleyna Çalışkan hakkında öyle bir gerçek ortaya çıktı ki duyanlar şaştı kaldı. Bu kez izleyicilerin aklındaki soru şu 'Survivor yarışmacıları cast ajanslarından bilerek mi seçiliyor?' İşte detaylar...

Survivor 2021'de Gönüllüler takımı yarışmacıları yakın markajda. Onlardan biri de Aleyna Çalışkan. 1998 doğumlu yarışmacı hakkında araştırma yapanlar gördüklerine inanamadı ve akıllarda soru işaretleri oluştu, bakın neden.

Survivor'ın başarılı isimlerinden biri olan Yiğit Alp Poyraz'ın daha önce Masterchef jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun Avustralya'daki restoranında çalıştığı ortaya çıkmıştı hatırlarsınız. Henüz bunun etkisi dinmeden diğer bir bomba Sancakay Ilım Morgül'den gelmişti.

Sancakay Ilım Morgül'ün ünlü teknik adam Ünal Karaman'ın yeğeni olduğu gerçeği herkesi şaşırtmıştı. Sancakay Ilım Morgül Survivor'a erken veda etti ancak bu haber çok konuşuldu. Bununla da sınırlı kalmadı Survivor yarışmacıları hakkında gerçekler. Bir diğer isim ise Emin Günenç oldu.

Gönüllüler takımının yarışmacısı Emin Günenç'in yıllar önce sevgilisiyle Ben Bilmem Eşim Bilir'e katıldığı ortaya çıkınca sosyal medyada yorumlar patladı. Tam bu konuşulurken bir diğer şaşırtan gerçek Uğurtan Dora'dan geldi.

OYNAMADIĞI REKLAM YOK

Survivor'ın sivri çıkışlarıyla bilinen yarışmacısı Uğurtan Dora'nın bazı reklam filmlerinde yer aldığı ortaya çıktı. Bir diğer şaşırtan gerçek ise Survivor'ın yeni yarışmacısı Aleyna Çalışkan'dan geldi.

Acun Ilıcalı'nın vücut geliştirme şampiyonu olduğunu söylediği Aleyna Çalışkan'ın daha önce ulusal kanallarda bir takım yarışmalara katıldığı ortaya çıktı.

Önce annesiyle atv ekranlarında yayınlanan 'Kızlar ve Anneleri' adlı yarışmada boy göstermiş Aleyna.

Son olarak da Show TV ekranlarındaki Kuaförüm Sensin adlı yarışmada yer almış.

SURVIVOR YARIŞMACISI ALEYNA ÇALIŞKAN KİMDİR?

Survivor yarışmasına yeni katılan isimlerden birisi Aleyna Çalışkan'dır. Aleyna Çalışkan 2020 IFBB Bikini Fitness Türkiye Şampiyonudur. Instagram'da 63 bin takipçisi vardır.

Aleyna Çalışkan, 15 Temmuz 1998 yılında doğdu. Üniversite öğrencisi olan Aleyna 1.67 boyunda ve 53 kilodur. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde okuyan Aleyna Çalışkan, 12 yaşından beri sporla ilgilenmektedir. Voleybol, badminton, karate ve boks sporlarına da ilgisi olan Aleyna Çalışkan düzgün fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Instagram profilindeki bilgiye göre Aleyna Çalışkan 2020 IFBB Bikini Fitness Türkiye Şampiyonudur. Profesyonel olarak vücut geliştirme ve fitness da Türkiye şampiyonu olan Aleyna'nın kişisel hobileri arasında dans etmek yer alıyor. Zumba ve tango danslarına karşı ilgisi olan Aleyna Çalışkan bir yandan da pilates eğitmenliği yapıyor.