Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV 29 Ocak 2021 Cuma| ATV linki YOUTUBE Hasan Kiraz bulundu mu öldürüldü mü?

Hasan Kiraz olayında son dakika gelişmesi! Atv'de Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (29 Ocak 2021) neler yaşandı? Beklenmedik operasyon! Dalaman'da Süheyla olarak tanınan sigorta danışmanı da gözaltına alınmıştı.  Neler anlattı? Ardı ardına gözaltılar, korkunç şüphe! Hasan Kiraz soruşturmasında son dakika gelişmesi...İstanbul'da kayboldu, ailesi perişan oldu, sokak sokak arandı. 11 yaşındaki kayıp kız kısa süre içerisinde evinin yakınında bulundu. Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı son bölümde.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2021, 13:29 Güncelleme 29 Ocak 2021, 13:33
Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV 29 Ocak 2021 Cuma| ATV linki YOUTUBE Hasan Kiraz bulundu mu öldürüldü mü?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayınını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz... Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (29 Ocak 2021 Cuma) neler yaşandı? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE- TIKLA

Müge Anlı'da son dakika: Katil konuştu, tutuklanarak cezaevine gönderildi! Samsun'da 42 gündür kayıp olan 35 yaşındaki 2 çocuk annesi Arzu Aygün'ün cesedi korkunç halde bulunmuş, kızı paylaşımıyla Müge Anlı'yı gözyaşlarına boğmuştu...

Cinayet faili olarak gözaltına alınan ve cinayeti itiraf edip mahkemece tutuklanan Muharrem Coşkun cezaevine gönderildi. Samsun'da işlenen Arzu Aygün cinayetinde katilin ifadesi ortaya çıktı.

HABER İÇİN TIKLAYIN!

Beklenmedik operasyon! Dalaman'da Süheyla olarak tanınan sigorta danışmanı da gözaltına alınmıştı. Neler anlattı? Ardı ardına gözaltılar, korkunç şüphe! Hasan Kiraz soruşturmasında son dakika gelişmesi...

İstanbul'da kayboldu, ailesi perişan oldu. Sokak sokak arandı. 11 yaşındaki kayıp kız kısa süre içerisinde evinin yakınında bulundu.

28 OCAK 2021 MÜGE ANLI'DA YAŞANANLAR!

42 gündür kendisinden haber alınamayan Arzu Aygün'den acı haber geldi. Samsun'un Atakum ilçesinde yaşayan genç kadınla iletişim 42 gün önce kesilmiş ve arama çalışmaları başlatılmıştı. Peki Arzu Aygün bulundu mu? Arzu Aygün katili kimdir? Arzu Aygün'ün sevgilisi M.C'den itiraf geldi!

ARZU AYGÜN BULUNDU MU?

Polis ekiplerince ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan M.C., savcılığa giderek Arzu Aygün'ü tabanca ile vurarak öldürdüğünü ve cesedinin Kozluk Mahallesi'nde olduğunu söyledi.

Bunun üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, Aygün'ün cansız bedenine ulaştı. M.C. gözaltına alınırken, Arzu Aygün'ün cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsisi için Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

ARZU AYGÜN'ÜN KATİLİ KİM?

SAMSUN'da 42 gündür kayıp olan Arzu Aygün'ün (35) tabancayla vurulmuş cansız bedeni bulundu. Gözaltına alınan sevgilisi M.C., Aygün'ü öldürdüğünü itiraf etti.

Atakum ilçesinde, geçen yıl 17 Aralık'ta evden çıkan 2 çocuk annesi Arzu Aygün, bir daha geri dönmedi. Aygün'ün yakınları Denizevleri Polis Merkezi'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği ekipleri, Aygün'ü bulmak için çalışma başlattı. Polis ekipleri, Aygün ile bir süre birlikteliği bulunduğu öne sürülen M.C. de dahil, 5 kişinin ifadesine başvurdu. M.C.'nin ifadesinde, 'En son Atakum'da görüştük sonra bir daha görmedim. Telefonunu ve bir flash bellek verip yanımdan ayrıldı' dediği öğrenildi.

27 OCAK 2021 MÜGE ANLI'DA YAŞANANLAR

Neden hiç aramadı, en son nerede görüldü, suçlamalar için ne diyor? Hedef mi şaşırtıyor, gerçeği mi gizliyor? Arzu Aygün'ün kaybıyla ilgili sevgilisi konuşacak!

Hasan Kiraz'ın şüpheli kaybında son dakika gelişmesi!

23 yaşındaki Hasan Kiraz Muğla Dalaman'da kaybolmuştu...

26 OCAK 2021 MÜGE ANLI'D YAŞANANLAR...

Sabah ezanıyla uyandı bir anda kayıplara karıştı. En son kim nerede gördü? 75 yaşındaki Hidayet Temizel'in kaybı Müge Anlı canlı yayınında.

9 yaşında komşusu olarak tanıdı, 36 yaşına geldiğinde annesi olduğunu öğrendi. Anne özlemini dindirmek isteyen Seyhan Mercan Arslan'ın film gibi hikayesi...

38 yıl önce komşularına evlatlık verildiğini öğrenen Mercan Hanım, kardeşi ve yeğeninin fotoğrafını ilk kez canlı yayında gördü ancaak annesinin vefat ettiği ve babasının rahatsız olduğunu öğrendi.

17 Aralık günü ortadan kayboldu, bir daha gören duyan olmadı. 35 yaşındaki 2 çocuk annesi Arzu Aygün nerede?

17 Aralık'tan bu yana kendisinden haber alınamayan Arzu Aygün'ün ailesi Müge Anlı ve ekibine başvurdu. 35 yaşındaki, 2 çocuk annesi Arzu Aygün'ün son olarak Muharrem Coşkun'un aracına bindiği öğrenildi. Sorguya alınan Coşkun, Arzu Aygün'ün kendisine telefon ve flash bellek bırakıp gittiğini iddia etti. Aygün'ün ailesi ,se uzaktan akrabaları olan Muharrem Coşkun'un "eşimden ayrıldım" diyerek kızlarını kandırdığını belirtti.

Müge Anlı'da çözülen cinayet! Canlı yayında gelen itiraf, gözyaşları, pişmanlık, veda... Yayın sonrası yaşananlar... Ali Toprak cinayetinin bilinmeyenleri Müge Anlı Atv canlı yayınında. 5 aydır aydınlatılamayan cinayetle ilgili Müge Anlı canlı yayınına başruvan Ali Toprak'ın ailesi, yayın sırasında gelen itirafla yıkıldı.

Komşusu olarak tanıdı, 36 yaşında annesi olduğunu öğrendi.

'Evlatlık olduğumu 9 yaşından bu yana hissediyordum' diyen ve anne özlemi çeken Seyhan Mercan Arslan'ın hikayesi...

Sabah namazına kalktı bir daha gören olmadı. Şüpheler, İddialar, kafa karıştıran ayrıntılar... 74 yaşındaki Hidayet Temizel'in kaybı ve daha fazlası Atv Müge Anlı canlı yayınında.

MÜGE ANLI CANLI YAYININDA İTİRAF ETTİ!

Müge Anlı canlı yayınında kocasını öldürdüğünü itiraf edem Alime Toprak tutuklandı. Muz serasında işlenen Ali Toprak cinayetini kendisinin işlediğini kabul eden ve Müge Anlı canlı yayınında her şeyi anlatan Alime Toprak'ın kaç yıl ceza aldığı merak ediliyor.

44 yaşında, evli ve iki çocuk babası Ali Toprak, 31 Ağustos 2020'de çalıştığı serada eşi Alime Toprak tarafından ölü bulunmuştu. 11 Ocak Pazartesi günü ise ölümün ardındaki sır perdesini aralamak isteyen eşi ve kardeşleri Müge Anlı ile Tatlı Sert'e gelerek katilin bulunmasını istemişlerdi.

Mersin'in Anamur ilçesinde çalıştıkları muz serasında bir diğer seraya gidip, döndüğünde Ali Toprak'ın cansız bedenini eşi Alime Toprak bulmuştu.

Daha önce eşinin hasmı olan iki farklı kişiden şüphelendiğini söyleyen Alime Hanım, programa ilk geldiği günden itibaren eşinin istemesi üzerine diğer seraya gittiğini, döndüğünde ise ses gelmeyince içeri girdiğini o sırada eşi Ali Toprak'ın yerde yattığını ve kafasının kanadığını gördüğünü anlatmıştı. Kendisinin de o sırada eşini öyle görünce bayıldığını söylemişti.

Her defasında diğer seraya gittiğini vurgulayan Alime Toprak'ın gizli kamerada görülmemesi şüpheleri artırdı. Müge Anlı ve ekibinin üzerine gitmesi üzerine Alime Toprak, bugün kocasını öldürdüğünü itiraf etti.

Müge Anlı, Alime'nin kendisine anlattıklarını izleyicilere aktardı

Alime'nin cinayeti işlediğini itiraf ettiğini, ama nedenini yalnızca savcıya anlatacağını söyledi. Müge Anlı, Alime'nin bu cinayet itirafında sürekli olarak çocuklarını korumak için yaptığını aktardı.

Alime Toprak canlı yayına katıldı

Müge Anlı, hem izleyicilere hem de aileye bu haberi verdikten kısa bir süre sonra Alime'nin stüdyoya geleceğini söyledi. Alime Hanım, anlatamayacağı şeyler olduğunu, kocasının kendisine ve çocuklarına işkence yaptığını ama son yaptığına dayanamadığı için kendisini ve çocuklarını korumak için bu cinayeti işlemek zorunda kaldığını söyledi. Kocasının kendisini sürekli dövdüğünü ve cinayet günü de üzerine bıçakla yürüdüğünü belirten Alime, eşinin psikolojik raporu olduğunu ve bu rapora güvenerek kendisini sürekli tehdit ettiğini söyledi.

Alime Toprak, yalnızca çocuklarının birbirlerinden ayrılmamasını istedi. Çocuklarını ablasına emanet etmek istediğini söyleyen Alime Toprak, her şeyi çocukları için yaptığını, onları korumak için cinayet işlediğini, onlar bu cinayeti duymasın diye intihar etmeyi bile düşündüğünü açıkladı.