SON DAKİKA: FOX spikeri İsmail Küçükkaya koronavirüs yasaklarına rağmen bir mekanda sevgilisiyle eğlendi

Son dakika haberi: FOX TV'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programını sunan İsmail Küçükkaya koronavirüs yasaklarını çiğnedi. İstanbul Cihangir'de kız arkadaşı ile bir mekana elindeki pasta ile girerken görüntülenen Küçükkaya içeride 4 saat kaldıktan sonan son çıkışta flaşların patlaması üzerine şoke oldu. Küçükkaya muhabirlere "Siz hangi gazetelere bağlısınız?" diye garip bir soru yöneltti.

Giriş Tarihi 22 Ocak 2021, 11:07 Güncelleme 22 Ocak 2021, 11:23
SON DAKİKA: FOX spikeri İsmail Küçükkaya koronavirüs yasaklarına rağmen bir mekanda sevgilisiyle eğlendi

İÇİNDEKİLER

Türkiye'deki koronavirüs kısıtlamaları ndeniyle restoran, kafe, bar kıraathaneler salgının daha fazla yayılmasının önüne geçmek için kapalı. Her sabah FOX TV'de daha sert tedbirlerin alınması yönünde konuşan ve hükümete yönelik iftiralarda bulunan İsmail Küçükkaya ise hem yasakları çiğnedi hem de gazetecileri engellemek için tuhaf soru yöneltti.

Geçtiğimiz aylarda eski eşi Eda Demirci'ye şiddet uygulamasıyla gündeme gelen İsmail Küçükkaya Hürriyet'in haberine göre önceki akşam Cihangir'de bir mekandan kız arkadaşıyla çıkarken görüntülendi.

KÜÇÜKKAYA'DAN HABER ENGELLEME SORUSU: HANGİ GAZETELERE BAĞLISINIZ?
Mekan çıkışı patlayan flaşlarla panikleyen genç kadın, hemen Küçükkaya'nın yanından uzaklaştı. Ünlü sunucu muhabirlerin yanına gelerek, "Sizler hangi gazetelere bağlısınız?" diye sordu. Bunun üzerine, 'Bizim size sorularımız var İsmail Bey." diyen muhabirler 20 Ocak doğum günü olan İsmail Küçükkaya'ya, "Saat 18.30'da elinide pasta ile girdiğiniz mekanda 4 saat kaldınız. Kutlamamı yaptınız?" sorusunu yöneltti.

Soruya yanıt vermeyen İsmail Küçükkaya, kız arkadaşı ile birlikte özel şoförünün kullandığı araca binerek uzaklaştı.

ESKİ EŞİNİ DÖVÜP, TEHDİT ETMİŞTİ
FOX TV haber sunucusu İsmail Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci şiddet gördüğünü belirten açıklamalar yapmıştı. Demirci, "İsmail Küçükkaya, susmaları için gazetecileri, kadın derneklerini ve magazincileri tek tek aramış. Kendisine yakın tüm medyada haber yapılmasını engelledi sonra da bana komplo yapıldı dedi. Atatürk'ü bile kullandı. İsmail benim sağlığımı, hayallerimi ve doğmamış çocuğumu çaldı" demişti.