'Survivor tarihine geçti bile!' Sergen Bayar kimdir, kaç yaşında? Survivor Sergen nereli, ne iş yapıyor?

Survivor 2021 yeni bölümleriyle izleyiciyi ekran başına çekiyor. Ünlüler-gönüllüler formatında yayınlanan Survivor 2021 sosyal medyada da oldukça dikkat çekiyor. Öte yandan, yedekten gelen yarışmacıların gönüllüleri kötü kaderinden kurtarıp kurtarmayacağı, ünlülerin gidişatını ise nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Yarışmanın yedek yarışmacıları arasında yer alan Sergen, Survivor 2021’e katılım sağladı. Ünlüler takımında yarışan Sergen Bayar henüz ilk oyunda en iyilere seçildi. Peki, Survivor Sergen kimdir? Sergen Bayar kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte konu hakkında merak edilenler...

Giriş Tarihi 20 Ocak 2021, 14:28 Güncelleme 20 Ocak 2021, 14:28
’Survivor tarihine geçti bile!’ Sergen Bayar kimdir, kaç yaşında? Survivor Sergen nereli, ne iş yapıyor?

İÇİNDEKİLER

Survivor yeni yarışmacısı Sergen merak edilen isimler arasında bulunuyor. Yarışmaya yeni katılan Survivor Sergen bu isimler arasında merak edilenlerden biri oldu. İşte Ünlüler takımı kadrosuna katılan ve 26 Eylül 1998 doğumlu olan Sergen Bayar hakkında bilgiler...

Survivor yeni yarışmacısı Sergen Bayar, yarışmanın son bölümünde dikkatleri üzerine çekti. Ünlüler takımı kadrosuna dahil olan Sergen Bayar için Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, 'Sergen Survivor tarihine geçti!' sözlerini kullandı. Birçok spor dalıyla ilgilenen Sergen, çok iyi derece yüzme biliyor.

SURVİVOR YENİ YARIŞMACISI SERGEN…

1998 Balıkesir doğumlu olan Sergen Bayar aslen Ayvalıklı. İstinye Anadolu Lisesi mezunu olan yarışmacı birçok spor dalı ile ilgili. Tenis, crossfit, kite surf, street workout, artistik cimnastik, free running ile ilgilenen dikkat çeken yarışmacı, sekiz sene amatör olarak tenis oynadığını aktardı. Enkaspor lisanslı olarak profesyonel sprinter iken bırakmış. Sergen Bayar çok iyi derece yüzme biliyor.

Merak edilen isim sosyal medya hesabından bolca spor yaptığı fotoğrafları paylaşıyor. Survivor Sergen'in sosyal medya hesabında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nden de yaptığı paylaşımlar yer alıyor.

Yeni yarışmacı ile ilgili Acun Ilıcalı, 'Sergen'in enteresan bir parkur hızı var. Müthiş bir hız. Sergen Survivor tarihine geçti!' dedi.