Acun Ilıcalı'yı kahreden ölüm! Dost acısı çeken Acun Ilıcalı'nın arkadaşı Levent Bozkurt neden öldü?

Acun Ilıcalı'yı kahreden ölüm! Dost acısı çeken Acun Ilıcalı, Levent Bozkur'u kaybetti. Duyduğu derin üzüntüyü kelimelere döken Acun Ilıcalı'nın Instagram paylaşımını okuyanlar, ünlü ismin acısını paylaştı. Seda Sayan da o isimler arasında yer aldı. Cümlesine, "İyilik delisi, güzel kalpli, benim sevgili dostum..." şeklinde başlayan Acun Ilıcalı'nın arkadaşı Levent Bozkurt neden öldü? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 10 Aralık 2020, 18:25 Güncelleme 10 Aralık 2020, 19:00
Acun Ilıcalı’yı kahreden ölüm! Dost acısı çeken Acun Ilıcalı’nın arkadaşı Levent Bozkurt neden öldü?

İÇİNDEKİLER

Acun Ilıcalı'yı kahreden ölüm! Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı, yakın arkadaşının ölüm haberiyle sarsıldı. Duyduğu derin üzüntüyü kelimelere döken Acun Ilıcalı'nın Instagram paylaşımını okuyanlar, ünlü ismin acısını paylaştı. Seda Sayan da o isimler arasında yer aldı. Ünlü televizyoncu, eski dostuna bu paylaşımla veda etti:

"GÜLEN GÖZLERİNİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM"

Arkadaşı Levent Bozkurt ile çektirdiği bir fotoğrafı yayınlayan Ilıcalı, "İyilik delisi, güzel kalpli, benim sevgili dostum... Paylaştığımız güzellikleri, bana olan desteğini, gülen gözlerini hiç unutmayacağım. Hayatımda çok az insan için herkesin bu kadar güzel konuştuğunu duydum. O kadar güzel bir sevgi dağı bıraktın ki arkanda eminim karşılığını göreceksin... Sen benim gerçek dostumsun ve hep kalbimde yaşayacaksın" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'nın paylaşımını gören Seda Sayan ise "Mekanı cennet olsun" diyerek taziye dileklerinde bulundu.

LEVENT BOZKURT KİMDİR?

Emlak satış ve geliştirme işleri ile uğraşan Bozkur, Miami'de sevilen bir iş insanı olarak biliniyordu. 2010 yılından bu yana bölgede ticari işler yapan Bozkurt, emlak alanında da çalışmalar yapmıştı.

LEVENT BOZKURT ÖLÜM NEDENİ

Acun Ilıcalı'nın ABD'de yaşayan arkadaşı Levent Bozkurt, bir süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü.

ACUN ILICALI'NIN HAYATI

Acun Ilıcalı'nın annesi İlknur ve babası Ergün Ilıcalı, Acun'un en büyük kızı Banu ile Bodrum tailinie giderken geçirdikleri trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

ACUN ILICALI'NIN HAYATINDAKİ DÖNÜM NOKTASI DA BİR KAZAYDI...

Acun Ilıcalı ailesinin geçirdiği kaza hakkında bu şekilde açıklama yapmıştı: Kızım Banu da onların yanındaydı. Babam sakin sakin konvoyu sollarken, bir anda karşısına 180'le gelen bir araç çıkmış ve kafa kafaya çarpışmışlar. Annemle babam orada rahmetli olmuş. Kızım ise kurtulmuş. Sadece vücudunda 18 kırık vardı. Hepsi de iyileşebilecek kırıklardı, nitekim 4 ay sonra da eski sağlığına kavuşmuştu.

Kalbimdeki sızı hiç geçmiyor. Ben o olaydan sonra tam bir yıl evden dışarı çıkmadım. Kimseyle görüşmek, hiçbir şey yapmak istemiyordum. Hep arkadaşlarım eve geliyordu. Ben de sürekli onlarla oyun oynuyor, futbol izliyordum. Benim bu durumuma eşim daha fazla dayanamadı ve boşanmak istediğini söyledi. Ona göre benden pek bir şey olmayacaktı. Ve boşandık. Her şey o kadar üst üste gelmişti ki. Deli gibiydim... Tam dibe vurmuştum yani...