Son dakika: Meriç İzgi hakkında 5 yıl hapis istemi! Kaçak yollardan 3’üncü maymunu sahiplendi...

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi akıllanmadı. İzgi, yasadışı yollardan satın alıp Türkiye'ye soktuğu 3. maymununu Özdil'in canlı yayınına çıkarıp işkence etti. Ülkeye girişi yasak olan hayvanları sırf etkileşim için doğal ortamından ayıran Meriç İzgi,’ye, Tarım ve Orman Bakanlığı çalışanları yine müdahale etti. Sosysal medya fenomenine maymun hakkında mahkeme tarafından el koyma kararı olduğu bildirildi. Maymunu alıp kaçırmaya çalışan ve devlet memurlarını darbeden İzgi hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi...

Giriş Tarihi 14 Ekim 2020, 10:30 Güncelleme 14 Ekim 2020, 10:34
Son dakika: Meriç İzgi hakkında 5 yıl hapis istemi! Kaçak yollardan 3’üncü maymunu sahiplendi...

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi'nin, kaçak yollardan sahip olduğu Koko adlı maymunu mahkeme kararıyla teslim almak üzere evine giden Tarım ve Orman Bakanlığı çalışanlarına saldırdığı ortaya çıktı. Çalışanlar, eve gittiğinde iddiaya göre mahkemece verilmiş arama kararı olduğunu, kendisinin yasadışı maymun beslediğini, maymun hakkında mahkeme tarafından el koyma kararı olduğunu ünlü fenomene bildirdi.

Bunun üzerine İzgi görevlilere "Gidin buradan, maymunumu size vermeyeceğim" diyerek görevlilere saldırdı. Ünlü fenomen hakkında, maymunu alıp kaçmaya çalıştığı sırada kendisini yakalayan görevliyi darp edip hakaret yağdırması üzerine 5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.



ÜÇÜNCÜSÜ DE ELİNDEN ALINDI

Meriç İzgi, geçen Temmuz'da Koko'ya kavuştuğunu duyurmuş ancak fenomenin ikinci kez kaçak yollardan Makak cinsi maymun aldığı ortaya çıkmıştı. İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İzgi'nin evine gidip ikinci kez kaçak yollardan aldığı Makak cinsi maymuna el koymuştu. İzgi'nin, yasa dışı yollarla üçüncü kez aldığı maymunla olan fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması sonucunda bu maymun da elinden alındı.

Tarım ve Orman Bakanlığı çalışanları tarafından müdahale edilen İzgi'ye maymun hakkında mahkeme tarafından el koyma kararı olduğu bildirildi. Maymunu alıp kaçırmaya çalışan ve devlet memurlarını darbeden İzgi hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi...

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi akıllanmıyor! Kaçak yollarla aldığı maymun Koko'ya etkileşim için işkence etti