ATV SON BÖLÜM MÜGE ANLI İZLE! 7 gündür aranan Ayhan Çiğnitaş bulundu! Yürüyerek Manisa'ya gitti...

Müge Anlı Atv canlı yayınında son dakika gelişmeleri... Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor... 7 gün önce mobilya atölyesinden çıkıp kaybolmuştu... Her şeyini bıraktı, kayıplara karıştı! Ailesi günlerce onu aradı! Ayhan Çiğnitaş bulundu! Yürüyerek Manisa'ya gittiğini ifade eden Ayhan Çiğnitaş'ın ailesi ile kavuşma anı Müge Anlı'da! Pusu kuruldu eve dönüş yolunda cinayete kurban gitti. Genç adam takip mi edildi? 23 yaşındaki  Hasan Ay'ı kim ya da kimler neden öldürdü? Hepsi ve daha fazlası 8 Temmuz 2020 Çarşamba Atv Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 08 Temmuz 2020, 10:15 Güncelleme 08 Temmuz 2020, 13:23
ATV SON BÖLÜM MÜGE ANLI İZLE! 7 gündür aranan Ayhan Çiğnitaş bulundu! Yürüyerek Manisa’ya gitti...

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı en yaratıcı 50 isim listesine girdi. Bir televizyon programından çok daha fazlası! Türk televizyon tarihinin en çok zirvede kalan yapımı. En güvenilen isimler listesinde zirvede yer alan Müge Anlı, en çok izlenen yapım oldu. Türkiye Müge Anlı'ya inandı, ona güvendi! Müge Anlı, ATV ekranlarındaki Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla başarıdan başarıya koşuyor. Altın Kelebek ödüllerinde başarısını bir kez daha gözler önüne seren Müge Anlı, 2 ödüle layık görüldü. İşte Müge Anlı'nın Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla kazandığı ödüller.

ATV SON BÖLÜM MÜGE ANLI İZLE - TIKLA

Müge Anlı, En İyi Gündüz Kuşağı Programı dalında Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla ödüle uzandı. ATV'nin başarılı sunucusu Müge Anlı, En İyi Kadın Sunucu ödülüne de layık görüldü.

Akılalmaz bir yangın, kaybolan 3 kişi... İhtimaller, korku ve kumpas planı! Sinop'taki şüpheli yangın az sonra Müge Anlı'da! Her şeyini bıraktı, kayıplara karıştı! Ailesi günlerce onu aradı! Ayhan Çiğnitaş bulundu! Pusu kuruldu eve dönüş yolunda cinayete kurban gitti. Genç adam takip mi edildi? 23 yaşındaki Hasan Ay'ı kim ya da kimler neden öldürdü?