Duygu Özaslan kimdir? Bikinili yakalanan Duygu Özaslan kaç yaşında?

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde en çok araştırılan bilgiler arasında yer alıyor. Youtube kanalında güzellik ve makyaj videoları yayınlarak geniş kitlenin beğenisini kazanan Duygu Özaslan, Instagram hesabından ise sık sık bikinili pozlarını paylaşıyor. Gazetecilerin objektiflerine bikinili yakalanan Duygu Özaslan kaç yaşında?

Giriş Tarihi 08 Temmuz 2020, 10:01 Güncelleme 08 Temmuz 2020, 10:01
Duygu Özaslan kimdir? Bikinili yakalanan Duygu Özaslan kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Yaptığı bikilini paylaşımlarda kusursuz fiziği ile dikkat çeken Duygu Özaslan, bu kez gazetecilerin objektiflerine takıldı ve herkesi şoke etti. Kilolu olması ve selülitlerinin de fazlalığı magazin gündemine oturdu. Duygu Özaslan'ın paylaştığı fotoğraflarında çok fazla photoshop yaptığı anlaşıldı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte bu gelişme üzerine Duygu Özaslan'ın merak edilen hayatı…

DUYGU ÖZASLAN KİMDİR?

Youtube ve Instagram fenomeni Duygu Özaslan, 17 Nisan 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi'nde İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı ancak Youtube'da popülerlik kazandıktan sonra son sınıfta üniversiteyi bırakma kararı aldı. İlk kanalını ''itsmeduygu'' olarak açtı ancak profesyonelleştikten sonra kanalına kendi ismini verdi. Duygu Özaslan uzun yıllar Barış Taylan Demirige ile birlikteydi ancak çift ilişkilerini noktalayan çift zaman zaman köpekleri için bir araya geliyor.

Duygu Özaslan, bu hobiyi meslek haline getirdi. 2014 yılında verdiği bir röportajda kendisini şu sözlerle anlamıştı:
İstanbul Üniversitesi'nde İspanyol Dili ve Edebiyatı okuyorum. Tamamen hobi olarak başladım bu işe. İlk başta ayda bir video yüklüyordum. Yabancı güzellik vlogger'larını izlemeyi çok seviyordum. Ben de öyle bir şey yapmak istiyordum, amacım tamamen sevdiğim şeyleri paylaşmaktı. Arkadaşlarım bana makyaj, kozmetik konularını çok soruyordu, "Nereden alayım, hangisi iyi" diye... "Bir kanal açsana" dediler bana ve ben de başladım. Ben açtığımda Türkiye'de çok vlogger yoktu. Sonra Youtube'la partner oldum. Para kazanıldığını bile bilmiyordum ilk başta... Şimdi reklamlar üzerinden gelir elde ediyorum. İzlenme sayısı artan kanallarla iletişime geçip partner oluyoruz.