Oyuncu Arda Kural'dan Lutilere (LGBT): Eşcinselliğe gelince Lut Kavmine kadar gitmeyi biliyorlar

Oyuncu Arda Kural, sapkın Lutilere de (LGBT) sözlerini esirgemedi. Kural, mevzu tesettür olunca 1400 yıl önceye gidilmesini gericilik olan savunan sapkınlara, "Eşcinselliğe gelince Lut Kavmine kadar gitmeyi biliyorlar" cevabını verdi. Eşcinsellik sapkınlığının dünya egemenlerinin yanı sıra ülkemizdeki bazı muhalif partilerden de destek görmesi dikkat çekiyor.

Giriş Tarihi 30 Haziran 2020, 10:04 Güncelleme 30 Haziran 2020, 10:04
Oyuncu Arda Kural’dan Lutilere LGBT: Eşcinselliğe gelince Lut Kavmine kadar gitmeyi biliyorlar

İÇİNDEKİLER

Ülkemizde organize bir şekilde sapkın Lutilerin reklamının artması dikkat çekiyor. Küresel çapta "özgürlük" adı altında meşrulaştırılmaya çalışılan ve sapkın ve ahlaksız bir akım olan LGBT hareketine, ünlü oyuncu Arda Kural'dan çok konuşulacak bir tepki geldi.

"EŞCİNSELLİĞE GELİNCE LUT KAVMİNE KADAR GİTMEYİ BİLİYORLAR"

Ünlü oyuncu Kural, mevzu bahis tesettür olunca 1400 yıl öncesine gitmekten söz edenlerin, konu eşcinselliğe gelince Lut Kavmine kadar gitmeyi bildiklerini belirtti.

Kural geçtiğimiz gün de "peçe" kullanan muhafazakâr kadınlara çirkin ifadelerle hakaret eden Hülya Avşar için "Para için soyunanların Allah için giyinenlere laf söylediği iğrenç bir çağda yaşıyoruz." cevabını vermişti.