Peçe takanlara hakaret eden Hülya Avşar şimdi de sosyal medyadan tehdide başladı: Gönderiyi sil yoksa hiç iyi olmaz!

Hülya Avşar’ın peçe takanlarla ilgili haddini aşan sözleri sosyal medyada tartışma yarattı. Birçok kişi, Hülya Avşar'ın hakaret boyutuna varan sözlerini eleştirdi. Peçe takanlarla ilgili sözleri tepki çeken Hülya Avşar, şimdi de kendisine "gereksiz" diyen bir sosyal medya kullanıcısını tehdit etti.

Giriş Tarihi 26 Haziran 2020, 14:26 Güncelleme 26 Haziran 2020, 14:53
Peçe takanlara hakaret eden Hülya Avşar şimdi de sosyal medyadan tehdide başladı: Gönderiyi sil yoksa hiç iyi olmaz!

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz gün bir restorandan çıkarken görüntülenmişti. Siyah bir maske takan Avşar, "Ben şimdi anlıyorum, neden peçe takıyorlarmış, biliyorlarmış başımıza gelecekleri. Zehra görmüştü birini 'öcü' demişti, korkmuştu. Dolayısıyla bununla alakalı yazılar yazmıştım. Sonunda gördünüz mü? Biz de taktık peçeyi" demişti.




SOSYAL MEDYADAN TEHDİT! "GÖNDERİYİ SİL YOKSA..."
Hülya Avşar, bu sözlerini sosyal medya hesabında paylaşarak "Ülkede bitmeyen tek şey gereksiz ünlüler" yorumunu yapan sosyal medya kullanıcısına tehdit içeren bir mesaj attı.


"Gönderiyi sil yoksa hiç iyi olmaz, ben başkalarına benzemem" gibi cümleler kuran Hülya Avşar'ın mesajları, sosyal medya kullanıcısı tarafından ifşa edildi.



TEPKİ GÖRDÜ
Avşar'ın peçe ile ilgili sözlerine Twitter'dan gelen tepkilerden bazıları ise şöyle oldu:

* Hangi kültür, hangi vasıf ile inançlarından dolayı peçe takıp çarşaf giyen kadınları aşağılıyorsun. Bu ülkedeki asıl öcüler mikrofon uzatıldığında tesettüre saldıranlardır.

* "Öcü" gibi olan onların peçesi değil, senin kararmış zihniyetindir.

* Bu zihniyetle ölümüne kutuplaşacağız!