Esra Erol canlı yayında son dakika gelişmesi! Uğurcan Celepoğlu'nun DNA testi sonucu ne çıktı?

Esra Erol Atv ekranlarında son dakika gelişmeleri ile 20 yıllık gerçeği gün yüzüne çıkarıyor. Hafta içi her gün saat 16.20'de milyonları Atv ekranlarına kilitleyen Esra Erol, sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlarla ses getirmeye devam ediyor. Nefesler tutuldu, Türkiye son dakika gelişmesine kilitlendi! Uğurcan Celepoğlu'nun DNA testi sonucu ne çıktı? Hepsi ve daha fazlası 29 Mayıs 2020 Cuma Atv Esra Erol'da canlı yayınında açıklığa kavuştu.

Giriş Tarihi 29 Mayıs 2020, 16:47 Güncelleme 29 Mayıs 2020, 23:20
Esra Erol canlı yayında son dakika gelişmesi! Uğurcan Celepoğlu’nun DNA testi sonucu ne çıktı?

İÇİNDEKİLER

Atv canlı yayınında Esra Erol'da programında bugün, (29 Mayıs 2020 Cuma) neler yaşandı? 20 yaşındaki Uğurcan Celepoğlu canlı yayında 20 yıllık gerçeği ile yüzleşmişti. Hayatının iki büyük şokunu yaşayan Uğurcan, Nargüzel Celepoğlu'nun oğlu değil mi? 'Babam hala ortada yok' sözleri ile milyonları ekran başında ağlatan Uğurcan Celepoğlu'nun DNA testi sonucu ne çıktı? Sevgi Yorulmaz, Esra Erol'da canlı yayınında, kızı Tuğçe Yorulmaz'ın kendisinden yaşça küçük görüştüğü Tayfun Pehlül Akbıyık ile karşı karşıya geliyor! Şaban Bey, Esra Erol'a neyi itiraf edecek? Herkesten sakladığı büyük sır ne? Aylin Hanım, Şaban'ı affedecek mi? İddiaların odağındaki Şaban'ın eski karısı Gülşah'tan çok konuşulacak büyük hamle! Hepsi ve daha fazlası için;

ESRA EROL ATV İZLE 29 MAYIS CUMA 2020 - TIKLA

Nargüzel Celepoğlu Uğurcan'ın annesi mi değil mi? DNA testi sonucu açıklanacak, gerçekler ortaya çıkacak! Biyolojik babasını ararken arka arkaya hayatının şokunu yaşayan Uğurcan Celepoğlu'nun DNA sonucu ne çıktı?

UĞURCAN CELEPOĞLU'NUN DNA SONUCU

DNA sonucuna göre Uğurcan'ın annesinin Nargüzel Hanım olduğu ortaya çıktı

Esra Erol'da canlı yayınında DNA sonucunun açıklanması ile biyolojik babasını ararken arka arkaya şok yaşayan 20 yaşındaki Uğurcan Celepoğlu, annesi Nargüzel Celepoğlu için, 'Kendisinin annem olduğundan da şüpheleniyorum' dedi, DNA testi istedi! Uğurcan'ın büyük şüphesi doğru mu? Nargüzel Celepoğlu Uğurcan'ın annesi değil mi?

Biyolojik babasını öğrenmek isteyen Uğurcan Celepoğlu'nun, arka arkaya yaşadığı şokun ardından Esra Erol'da canlı yayınında yüzü güldü. Kimlikteki baba hanesinde Ali Celepoğlu yazan Uğurcan yıllarca baba hasreti çektiğini ve yurttan çıktıktan sonra da annesi tarafından çok kez fiziksel ve sözlü şiddete maruz kaldığını gözyaşları içinde anlatmıştı. Esra Erol'da canlı yayınında 20 yıldır baba dediği Ali Celepoğlu'nun babası olmadığını öğrenen Uğurcan, ikinci şoku da annesinin itirafının ardından yaşadı. Nargüzel Celepoğlu'nun, Uğurcan'ın babası Uğur Yazar itirafının ardından yapılan ikinci DNA testi sonucu da olumsuz yanıt verince, anne Nargüzel Esra Erol'da canlı yayınını terk etti.

26 Mayıs Atv canlı yayınında ise sevindiren bir gelişme yaşandı. Milyonların nefesini tutup Nargüzel Celepoğlu'nun Uğurcan'ın annesi olup olmadığını ortaya çıkartacak olan test sonucunu beklerken, canlı yayına telefonla bağlanan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın, Uğurcan Celepoğlu'na iş imkanı sağlayacağını belirtmesi, hem Esra Erol'u hem de ekranları başındaki izleyiciyi sevindirdi.

Bu gelişmenin ardından canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen bir izleyici de, Uğurcan ve kardeşine evlerini açtığını, kabul ederlerse birlikte aynı evde rahat içerisinde yaşayabileceklerini ifade etti.

Çocukluğu yetiştirme yurtlarında geçen Uğurcan 13 yaşından sonra annesi Nargüzel Celepoğlu'nun yanına gitmişti. Kimlikteki baba hanesinde Ali Celepoğlu yazan Uğurcan yıllarca baba hasreti çektiğini ve yurttan çıktıktan sonra da annesi tarafından çok kez fiziksel ve sözlü şiddete maruz kaldığını gözyaşları içinde anlatmıştı.
Programa katılan anne Nargüzel Celepoğlu ise küçük yaşta Ali Celepoğlu isimli şahıs tarafından kandırılarak birlikte kaçtıklarını ve ailesinin öğrenmesi üzerine apar topar nikah kıydıklarını bir süre sonra da Uğurcan'ı dünyaya getirdiğini ifade etti.

İLK ŞOK GEÇTİĞİMİZ YAŞANDI

Esra Erol'un programında Uğurcan'ın babası olarak aranan Ali Celepoğlu kısa süre içerisinde bulunmuş ve ertesi günde yayına katıldı. Bütün iddiaları programda reddeden Ali Celepoğlu anne Nargüzel hanım ile evliliğinin tam bir kumpas olduğunu Nargüzel hanımın elini dahi tutmadığını ve nikah kıyıldıktan sonra birkaç saat içinde kendisinin zaten kaçtığını dile getirdi. Bu iddiaları kesin bir dille reddeden anne Nargüzel hanım ise babanın Ali Celepoğlu olduğu konusunda ısrarcı davranarak Ali bey'in gerçeklerle yüzleşmek istemediği için yalan söylediğini ifade etti.
20 yaşındaki Uğurcan ve nüfusuna kayıtlı olduğu Ali Celepoğlu arasında Dna testi yapıldı ve ilk şok yaşandı. Ali Celepoğlu Uğurcan'ın biyolojik babası çıkmadı.
Hafta başında tekrar Esra Erol'da programına katılan anne Nargüzel hanım Uğurcan'ın babası konusunda yalan söylediğini itiraf etti. 1999 yılında Ali Celepoğlu ile evlendikten sonra kaçtığını itiraf eden Nargüzel hanım o dönem birlikte çalıştığı Uğur Yazar isimli şahsın Uğurcan'ın gerçek babası olduğunu belirtti. O dönemi tüm ayrıntılarıyla anlatan Nargüzel hanım, tüm izleyicilere "Uğurcan'ın babası bulundu" dedirtti.

Kısa süre içinde Tokat'ta yaşayan Uğur Yazar, Esra Erol tarafından bulundu. Uğurcan'ın biyolojik babası olduğu iddia edilen Uğur Yazar, telefonla canlı yayına bağlanarak o dönem anne Nargüzel ilişkileri olduğunu kabul etti. Uğurcan'ın varlığından haberdar olduğunu sözlerine ekleyen Uğur Yazar, Nargüzel hanımın o dönem ki hızlı hayatından dolayı emin olamadığını ve bu sebeple çocuğun peşine düşmediğini sözlerine ekledi. Tokat'ta yaşayan 45 yaşındaki Uğur Yazar isimli şahıstan DNA testi örneği alındı.


ANNE NARGÜZEL DNA SONUCUYLA ŞOKE OLDU!

Hayatının yalnızca yalanlar üzerine kurulu olduğunu söyleyen Uğurcan bu defa biyolojik babasına yaklaşmanın heyecanını yaşadı. Uğurcan Celepoğlu ve U.Y. arasında Dna testi yapıldı. Fakat Uğur Yazar da Uğurcan'ın biyolojik babası çıkmadı.

Canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayan genç adam annesi Nargüzel hanıma tüm gerçekleri açıklaması için yalvardı.


"ANNEME DE DNA TESTİ YAPIN"

20 yıllık hayatıyla ilgili üst üste şok yaşayan Uğurcan Celepoğlu, Nargüzel Celepoğlu için de DNA testi istediğini, annesi olup olmadığına güvenemediğini belirtti.

CANLI YAYINI TERK ETTİ!

Oğlu Uğurcan'ın babasının Uğur Yazar olduğunu hatta oğluna da bu yüzden Uğur ismini verdiğini canlı yayında itiraf eden anne Nargüzel Celepoğlu, Esra Erol'da açıklanan son dakika DNA testi sonucuyla şoke oldu ve canlı yayını terk etti.

Yaşanan olayların ardından Uğurcan'ın annesi Nargüzel Celepoğlu, "Uğurcan'ın babasının adı bende kalsın" sözleriyle şoke etti.